Citește în 7 min 11 Jan 2016

5 tinute sport recomandate pentru un 2016 in forta

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 7 min

adidas originalsLa inceput de an, fiecare dintre noi s-a inarmat cu dorinte si obiective, care mai de care mai chic, care mai de care mai ambitioase. Una dintre rezolutiile care impodobeste cu dichis listele majoritatii feminine are legatura cu sportul si dieta, foarte multe reprezentante ale sexului frumos dorindu-si sa ajunga mai des in 2016 la sala de fitness sau in parc pentru o tura de jogging. Fie ca pe lista ta se afla ore regulate de yoga sau pilates sau preferi antrenamente de tabata, crossfit, TRX sau zumba si chiar daca esti una dintre cele care adora sa alerge in parc sau mai dai din cand in cand o tura cu bicicleta la munte, echipamentul sportiv este cu siguranta parte importanta a ritualului tau zilnic de mentinere in forma. Si cum echipa ANSWEAR.ro stie mai bine decat oricine ca mai usor te tii de obiceiul bun de a merge la sala, atunci cand te imbie o tinuta fitness in trend pe masura, ne-am gandit sa iti pregatim cateva propuneri de tinute sportive in tendinte care, speram noi, sa te imbie la portii cat mai ambitioase de calorii consumate.

Iata mai jos 5 idei de outfit-uri fitness pentru femeile care sunt decise sa faca din 2016 un an trait la maxim si in forta:

tinuta sport femei Adidas Originals1. Outfit “You don’t get a body like this from walking”

Daca increderea in tine este principalul ingredient pe care il adaugi vietii de zi cu zi, la sala de sport sau in afara ei, atunci iti recomandam o tinuta sport in combinatie de culori negru si rosu, menita sa iti puna in valoare formele dobandite prin ore intregi de cardio si TRX. Piesa-focus a tinutei sportive vor fi cu siguranta colantii all over print de culoare rosie de la Reebok, colanti care suntem siguri ca te vor propulsa in centrul atentiei.

Pantofii negri Adidas Performance Adipure 360 Control se adapteaza perfect formei piciorului tau prin brantul FITFOAM si se vor dovedi comozi, chiar si in zilele in care antrenorul crede ca ar trebui sa sari de cel putin 1500 de ori coarda sau ar trebui sa alergi pe banda 6 kilometri doar la incalzire. Pentru a ne asigura ca te asortezi chiar si atunci cand vremea iti este potrivnica si temperaturile nu sunt cele mai potrivite pentru sport, iti propune si o bluza cu gluga Nike de culoare rosie, perfect asortata cu colantii.

Outfitul “You don’t get a body like this from walking” propuse de echipa ANSWEAR.ro este compus din:

2. tinuta sportiva nikeOutfit “Act like a lady, lift like a boss”

Pentru acelea dintre noi care stiu sa echilibreze perfect feminitatea cu puterea, un outfit de sport intr-o combinatie de nuante roz cuart si gri carbune este ideal pentru o zi la sala. Fie ca ridici greutati sau alergi cativa kilometri pe banda, este intotdeauna important sa iti faci incalzirea corespunzator si sa inchei sesiunea cu o serie de exercitii de stretching. Topul Nike Dri-Fit in nuante de gri este ideal pentru zilele in care consumi calorii si transpiri din abundenta, intrucat tehnologia DRI-FIT absoarbe transpiratia, fara ca tu sa risti sa te traga curentul de la aerul conditionat de la sala. Daca mai adaugam si faptul ca iti pune bine in valoare spatele pe care tocmai l-ai lucrat cu greutati, suntem siguri ca esti deja convinsa sa il incerci. Tinuta sportiva este completata perfect de o pereche de pantaloni in aceeasi nuanta de gri, suficient de largi incat sa te poti misca in voie.

Piesa de rezistenta a tinutei propuse o constituie pantofii sport roz cuart de la Reebok, confectionati din piele naturala si avand un model de talpa care va asigura stabilitatea ideala pentru niste exercitii mai complexe. Pantofii se pot asorta de minune cu o bluza cu gluga in nuanta similara de la Adidas Originals.

Outfitul “Act like a lady, lift like a boss” propus de echipa ANSWEAR.ro este compus din:

tinuta sport femei reebok3. Outfit “I don’t stop when I’m tired, I stop when I’m done”

Ambitioasele carora le plac provocarile, vor gasi intotdeauna deliciul sportiv dintr-o combinatie inedita de culori in outfit-ul de sala. Pentru acelea dintre voi care isi propun obiective dificil de atins si care isi propun intotdeauna sa isi depaseasca propriile limite, echipa ANSWEAR.ro vine cu o idee de tinuta in culori de galben neon, gri si purpuriu. Pantofii sport galben intens de la Nike Sportswear se potrivesc perfect cu sutienul sport Nike Pro Classic in aceeasi nuanta si cu bluza cu gluga in nuante de purpuriu complementar de la Reebok. Totusi, ceea ce va va ajuta sa fiti in centrul atentiei colegilor de sala va fi perechea de colanti all over print de culoare gri carbune de la Nike, realizati parca special pentru femeile carora nu le este teama sa paseasca in lumina reflectoarelor.

Outfitul “I don’t stop when I’m tired, I stop when I’m done” propus de echipa ANSWEAR.ro este compus din:

tinuta sport femei nike reebok4. Outfit “Train insane or remain the same” 

Culorile anului 2016 au fost anuntate de stilisti ca fiind roz cuart si serenity. Daca pe roz cuart ne asteptam sa gasim rapid propuneri de la brandurile de top, iata ca nici pentru nuanta de albastru deschis serenity acestea nu au intarziat sa apara. Nike ne propune o pereche de pantofi sport superbi Nike Air Max 90 Prem nuanta Serenity, pe care noi ne-am gandit sa ii asortam cu o bluza cu gluga Nike Sportswear Rally Funnel in culoare apropiata. Din punct de vedere pantaloni potriviti, noi ne-am gandit la mult laudatii pantaloni sport Nike Sportswear Tech Fleece gri, lejeri si comozi, si la un tricou Reebok lejer de culoare alb inscriptionat cu negru.

Outfitul sport “Train insame or remain the same” propus de echipa ANSWEAR.ro este compus din:

tinuta sportiva multicolor adidas originals5. Outfit “The best things in life make you sweaty”

Pentru indraznetele de la sala de sport, ne-am gandit la o combinatie de imprimeuri menita sa atraga atentia asupra ta. Am gasit pentru tine cateva piese vestimentare sport de la Adidas Originals menite sa te convinga ca si hainele de sport pot fi creative si originale. Iti propunem sa incerci o tinuta comoda si sexy in acelasi timp, ale carei culori creative iti vor insenina ziua de antrenament, indiferent de dispozitia pentru sport.

Outfitul sport “The best things in life make you sweaty” propus de echipa ANSWEAR.ro este compus din:

Daca ai un dressing special pentru echipamentul sportiv si urmaresti colectiile noi ale brandurilor de imbracaminte si incaltaminte sportiva, iti recomandam sa stai cu ochii pe oferta lor completa. Cu siguranta vei gasi reduceri super interesante si produse din colectiile noi.

Iar daca iti doresti sa diversifici etichetele din geanta ta speciala pentru orele intense in care arzi calorii, gasesti produse dedicate de la branduri de top precum Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, New Balance, Guess, Lacoste  si multe altele, in Categoria completa de Tinute sport si fitness

Citește alte articole