Citește în 4 min 11 Jan 2016

5 tinute de top ale vedetelor la Golden Globes 2016

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 4 min

Editia cu numarul 73 a celebrei festivitati de premiere a industriei cinematografice americane, Golden Globes, a avut loc in seara de 10 ianuarie, in celebra locatie The Beverly Hilton, Hollywood.

Golden Globes este evenimentul care deschide seria galelor festive, cand cu totii asteptam cu mare interes si entuziasm premiile acordate filmelor si serialelor americane, dar si topul celor mai frumoase tinute purtate cu gratie de catre vedete internationale de top. Acestea sunt o incantare pentru orice pasionat de fashion, trenduri si bun gust.

Astfel, peste 200 de vedete si-au facut aparitia pasind pe covorul rosu, in tinute ale celebrilor designeri precum: Louis Vuitton, Calvin Klein, Valentino, Giambattista Valli sau Michael Kors.

Impreuna cu stilistii lor, vedetele aleg rochii de seara de o eleganta desavarsita, designerii lucrand chiar si din vara la tinutele care urmeaza a ne incanta privirile.

In aceasta dimineata, in urma unei cafele prelungite 🙂 fetele din echipa Answear si-au ales favoritele Galei Golden Globes, in materie de stil, atitudine si eleganta.

1. Cate Blanchet in rochie de seara Givenchy

Cate Blanchett, Golden Globe Nominee for BEST PERFORMANCE BY AN ACTRESS IN A MOTION PICTURE - DRAMA for "Carol", arrives at the 73rd Annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton in Beverly Hills, CA on Sunday, January 10, 2016.

Nominalizata alaturi de Rooney Mara, Brie Larson, Alicia Vikander si Saoirse Ronan pentru premiul “Best Performance by an Actress in a Motion Picture – Drama”  pentru rolul din pelicula de lung metraj “Carol”, Cate Blanchet a furat atentia tuturor in momentul in care a aparut intr-o tinuta de seara cu franjuri, retro-glamour, culoarea Rose Quartz.  Culoarea, detaliile, structura rochiei – toate trendurile anului 2016 sunt armonizare in aceasta superba creatie semnata Givenchy, asa ca nu ne putem opri sa o privim cu admiratie si inspiratie pe aceasta diva de la Hollywood.

2. Jennifer Lawrence in Christian Dior

Nominated for BEST PERFORMANCE BY AN ACTRESS IN A MOTION PICTURE – COMEDY OR MUSICAL for her role in "Joy," actress Jennifer Lawrence attends the 73rd Annual Golden Globes Awards at the Beverly Hilton in Beverly Hills, CA on Sunday, January 10, 2016.

Castigatoarea premiului “Best Performance by an Actress in a Motion Picture” pentru rolul ei din pelicula “Joy”, Jennifer Lawrence isi prezinta silueta intretinuta pe parcurul filmarilor ultimei parti a trilogiei “Hunger Games”, intr-o rochie rosie minimalista, cu decupaje ce marcheaza talia. Christian Dior Haute Couture este colectia din care aceasta rochie senzatioanala face parte. Nu trebuie sa trecem cu vederea nici colierul pretios de aur alb si diamante ce insumeaza 156.77 carate, manufacturat de casa de bijuterii pretioase Chopard.

3. Olivia Wilde in Michael Kors

Olivia Wilde arrives at the 73rd Annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton in Beverly Hills, CA on Sunday, January 10, 2016.
Daca anul trecut, in cadrul aceluiasi eveniment, Olivia Wilde declara ca cel mai bun accesoriu al unei tinute de seara este burtica de gravida :), anul acesta se pare ca a optat pentru un decolteu adanc si generos, purtand o rochie sclipitoare semnata de faimosul designer Michael Kors. Paietele sunt intotdeauna o alegere inspirata pentru o petrecere fastuoasa, asa ca, nu ne putem declara decat incantati la vederea Oliviei Wilde.

4. Lady Gaga in rochie Versace Custom Made

After winning the category of BEST PERFORMANCE BY AN ACTRESS IN A MINI-SERIES OR MOTION PICTURE MADE FOR TELEVISION for her role in "American Horror Story: Hotel," actress Lady Gaga poses backstage in the press room with her Golden Globe Award at the 73rd Annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton in Beverly Hills, CA on Sunday, January 10, 2016.

Castigatoarea categoriei “Best Performance by an Actress in a Limited Series or a Motion Picture Made for Television”, Lady Gaga incepe sa ne socheze (in sensul bun al cuvantului) prin tinutele sale all-black. Intr-o rochie de catifea creata special de Atelierul Versace pentru acest eveniment, Lady Gaga se transforma intr-un icon al vechiului Hollywood decadent plin de lux, glam si stralucire.

5. Eva Green intr-o creatie  Elie Saab

Eva Green attends the 73rd Annual Golden Globes Awards at the Beverly Hilton in Beverly Hills, CA on Sunday, January 10, 2016.
Fosta James Bond Girl, Eva Green straluceste intr-o rochie cu trena, creata de Elie Saab, designer intalnit frecvent in alegerile vedetelor si stilistilor pentru tinutele de gala. Rochia nude cu reflexii aurii, contrasteaza elegant cu machiajul si coafura Evei Green.

 

Pentru sfaturi legate de tinute de seara inspirate din trendurile anului 2016, iti recomandam sa citesti si articolul Tinute de Party – niciodata prea multe sau sa vizualizezi Rochiile elegante selectate de catre stilistii answear.

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește alte articole