8 ținute cu stil pentru diferite ocazii

22/01/18

blog-post-ocazii

A te îmbrăca cu stil este o problemă pe care și-o pun femeile din lumea întreagă, iar răspunsul pe care îl vei primi cam de fiecare dată când vei pune această întrebare este: depinde de fiecare. Pentru că stilul este diferit pentru fiecare persoană în parte. Așa cum am mai spus și într-un articol anterior, stilul poate însemna ceva diferit: smart casual, office, black tie sau pentru ieșitul în club. Totul depinde de cea care îl poartă.

Ca să îți venim în ajutor, îți vom propune diferite ținute pentru ocazii de tot felul, în așa fel încât să îți faci o idee despre ce poți să porți sau cum să asortezi culori și accesorii ținutelor.

Începem cu ținute pentru ocazii lejere, cum ar fi plimbările în parc, zile de naștere fără ștaif mare sau poate chiar de purtat și la birou, dacă jobul nu presupune un anume dress code. Aici ne vin în ajutor cămășile, care sunt cea mai bună opțiune când vine vorba de o ținută smart-casual. Cămășile sau bluzele volatile. Le putem asorta atât cu o pereche de jeans sau pantaloni, cât și cu fuste. Depinde mult și de vremea de afară. Pentru astfel de ținute recomandăm pantofii casual: balerini, botine fără toc foarte înalt, chiar și bocanci. Iar când vine vorba de genți, poți să alegi atât unele încăpătoare, cât și unele tip plic. Dar casual. Aici sunt recomandările noastre:

camasa Medicine pantaloni Medicine Botine Parfois poseta CK

Sublevel Jeans Bluza Medicine Botine Timberland Poseta Answear

Trecem acum la ținutele de tip office. Acestea sunt mai pretențioase, pentru că, de multe ori, necesită un dress-code mai strict. Dar și în aceste situații ne putem adapta ușor, pentru că de cele mai multe ori se apropie de stilul smart-casual. Cămășile office și fustele stilou ar fi primele recomandări care ne vin în minte, însă nu trebuie neglijate nici fustele cloș sau pantalonii țigaretă. Aici nu trebuie să uităm de ciorapi. Aceștia vor da un plus de eleganță ținutei. De asemenea, geaca aleasă sau paltonul sunt elemente care te vor scoate din anonimitate în drum spre birou. Pantofii trebuie să fie atât eleganți, cât și comozi. Așa că trebuie să alegi bine: să nu fie nici prea înalți, însă să nu lipsească un pic de toc. Iar geanta trebuie aleasă din nou în funcție de nevoi: una mai mare dacă trebuie să porți și un laptop după tine, sau una mai mică, dacă trebuie să ai la tine doar strictul necesar. Ce îți recomandăm noi:

Trench Hailily's Bluza Answear Fusta Noisy May Pantofi Gino Rossi Palton Only Camasa Answear Pantaloni Simple Botine Gino Rossi

Am ajuns și la cea de-a treia categorie pentru care recomandăm ținute: black tie sau cocktail. Pentru că de cele mai multe ori, acestea se intersectează când vine vorba de dress-code. Cu clasica rochie neagră nu vei da niciodată greș, asta îți putem promite. Însă nu trebuie să scoți din calcul nici rochiile în culori mai deschise sau chiar salopetele. Accesoriile cele mai potrivite sunt, după părerea noastră, cele delicate: de la coliere, la brățări și poșete tip clutch. Haide să vedem ce îți recomandăm:

Rochie Kiss My Dress Pantofi Missguided Colier Medicine Plic manzana Rochie Missguided Pantofi Public Desire Colier Medicine Plic Guess

Pentru ieșitul în club, stilul depinde iar de tipul de local în care alegi să mergi. Îți vom propune, totuși, ținute versatile, care se potrivesc mai multor tipuri de local. Cine știe, poate faci un pub crawling într-o seară și trebuie să te adaptezi mai multor stiluri. Astfel, nu vei da greș dacă vei alege o pereche de jeanși, un top și o pereche de pantofi comozi. Nici rochiile sau fustele nu trebuie ignorate nici cu această ocazie. Se știe deja că poșeta este un accesoriu important, așa că nu o lăsa acasă. Ți le recomandăm pe cele de mici dimensiuni, pentru a nu avea probleme la intrarea în club și să nu trebuiască să o lași la garderobă. Ce îți recomandăm noi:

Pantofi Gino Rossi Pantofi Bayla Poseta CK Colier Medicine Fusta Medicine Pantofi Gino Rossi Poseta Desigual Colier Mango

Acestea sunt recomandările noastre pentru fetele care și doresc să se îmbrace cu stil. Totuși, nu uita că atunci când îți alegi piesele de îmbrăcăminte, încălțăminte sau accesoriile, trebuie să fie în primul rând pe stilul tău și să se potrivească atât conformației tale, cât și personalității tale. Tu pe care le-ai alege?

 

Video

Concursuri

#WeAreTheAnswear