Citește în 6 min 31 Jan 2018

4 ținute pe care să le adopți când ieși în club

Autor: Ratiu Monica
Timp de citire 6 min

tinute de club

Cinci zile pe săptămână sunt pentru mersul la facultate sau birou, mai rămân două pentru relaxare și distracție. Dacă nu ești genul de persoană care să își petreacă serile de weekend în casă, cu siguranță alegi să mergi într-un club. Sau poate trebuie să mergi la o zi de naștere sau la o petrecere a burlăcițelor sau a burlacilor. În orice situație te-ai afla, suntem siguri că stai ore întregi în fața oglinzii gândindu-te cu ce să te îmbraci.

Desigur, răspunsul la această întrebare nu e niciodată simplu și depinde foarte mult și de profilul clubului în care ieși. Este unul în care e nevoie să adopți un anumit dress-code sau poți să alegi ce vrei tu să porți? Oricare ar fi situația de care te lovești, avem soluții pentru tine. Fie că ești doamnă sau domn. Să analizăm, așadar, situațiile și ținutele!

Club în care trebuie să respecți un dress code

Sunt unele cluburi care îți cer să adopți un anumit stil. De obicei, elegant. Cu siguranță nu vei merge îmbrăcată în jeans și tricou. Atunci care sunt alternativele? Noi îți propunem să alegi o rochie smart-casual, nu genul cu care te-ai îmbrăca la o nuntă, de exemplu; sau o salopetă chic.

Salopeta Silvian Heach Salopeta Mango Rochie Kiss my Dress Rochie Medicine

Când vine vorba de încălțăminte, cu siguranță vei lăsa tenișii acasă și vei alege o pereche de pantofi sau botine elegante, dar și comode în același timp:

Pantofi Missguided Botine Big Star Botine Guess

Să nu uităm însă și de alte accesorii: cercei, lănțisor sau poșetă. Avem recomandări și pentru acestea:

Poseta Gino Rossi Colier Medicine Cercei Mango

 

 

Nici în cazul domnilor răspunsul la întrebarea ”Cu ce mă îmbrac în club?” nu este mai simplu.

Luăm acum la puricat tot situația în care un dress-code elegant este recomandat la intrare, dacă nu vreți să fiți întorși din drum. O pereche de pantaloni și o cămașă ar trebuie să își facă treaba. Să vedem recomandările noastre: alege culori neutre, care să nu te scoată neapărat în evidență. De asemenea, la fel ca în cazul doamnelor, jeanșii pot fi lăsați acasă în dulap. Tricourile la fel.

Pantaloni Born Rich Pantaloni Medicine Camasă Only Camasa Medicine

 

Am ajuns și la încălțăminte. Tenișii, adidașii sau alți pantofi sport trebuie să lase pantofii și mocasinii să iasă în evidență de această dată:

Pantofi Gino Rossi Pantofi Gino Rossi Mocasini Tommy Hilfiger Mocasini Wrangler

Iar când vine vorba de accesorii la domni, ceasurile sunt cele mai des întâlnite. Și curelele. Iată propunerile noastre:

Ceas Lacoste Ceas Skagen Curea Tokyo Laundry Curea Guess Jeans

Acestea sunt recomandările noastre dacă se cere un dress code. Dacă, însă, ieși într-un club în care nu ți se spune de la început cum trebuie să te îmbraci, avem alte recomandări.

Club în care nu se cere un dress code anume

Sunt ținute lejere, smart-casual. Să începem cu doamnele. Acum poți scoate de la naftalină și perechea aceea de jeans pe care o porți doar în weekend sau topul drăguț cu care nu mergi zilnic la birou. Să vedem, așadar:

Jeans Medicine Pantaloni Medicine Top Mango Top Vero Moda

 

Când vine vorba de pantofi, dacă nu esști obișnuită să porți tocuri, îți recomandăm să îi alegi pe cei mai comozi, care îți vor permite să dansezi toată noaptea. Sau, de ce nu, o pereche de sandale sau espadrile.

Balerini Gino Rossi Balerini Melissa Sandale Melissa Espadrile Tommy Hilfiger

Accesoriile nu trebuie să lipsească nici de această dată, știm bine. Alege o geantă mică, casual și o pereche de cercei colorați sau o brățară statement.

Poseta Answear Poseta Desigual Cercei Mango Brățări Desigual

Când vine vorba de domni, situația se schimbă și în acest caz. Poți alege și tu o pereche de jeanși și un tricou polo sau o cămașă lejeră. Nici pantalonii în culori mai puternice nu sunt de lăsat acasă.

Jeans Medicine Pantaloni Jack and Jones Tricou Medicine Camasa Tommy Hilfiger

 

Pantofii, din nou, nu trebuie să fie eleganți. Alege unii comozi, poate chiar teniși, mocasini casual sau ghete, depinde de ce vreme e afară.

Ghete Bullboxer Espadrile Big Star Mocasini Bugatti Tenisi All Star

Accesoriile rămân aceleași de mai sus, însă se schimbă tipul lor. Din elegante, în smart-casual.

Curea Quiksilver Curea Tommy Hilfiger Ceas Lacoste Ceas Diesel

Acestea sunt ținutele pe care ți le propunem noi. La un simplu browse pe site, vei găsi mult mai multe opțiuni, îți promitem. Acum uită-te bine și alege ce îți place!

 

Citește alte articole