Citește în 3 min 13 Jun 2018

Boho Bandit – o nouă colecție marca Answear

Autor: Anca Toma
Timp de citire 3 min

Te simți deja îmbrățișată de vară? Dacă nu ai reușit încă să intri în starea potrivită, intră în atmosfera lipsită de griji, relaxată și animată a noii colecții Answear. Intră în mood-ul Boho Bandit!

Într-un sezon al vacanțelor, totul este asociat cu detașarea și concediile. Zile însorite, festivaluri de muzică, odihnă, joacă și distracție. Lasă-te cuprinsă de starea fără griji, de bucuria autentică pe care ți-o dau ținutele și accesoriile de vară din noua colecție marca Answear – Boho Bandit. Vei găsi aici toate elementele de care ai nevoie pentru a crea un look în tendințe, casual, perfect pentru festival și nu numai. 

Colectia Boho Bandit by Answear

Boho Bandit – noua colecție creată de Answear

Colecția Boho Bandit este propunerea noastră pentru fanii festivalurile de muzică fără de care vara n-ar mai fi la fel. Găsești aici, înainte de toate, ecourile celor mai HOT trenduri ale sezonului cald – stilul boho și moda de festival fiind cheile acestei colecții. Franjurii, ciucurii din piele care-ți fură privirea decorând gențile sau ca brelocuri, împletiturile, dantela delicată șiaspectul zdrențuit, deranjat. răzvrătit al materialelor – aceste detalii nu pot lipsi din stilul propus prin Boho Bandit. Această colecție se dinstinge prin printurile etnice superbe desprinse din forme și modele originale est-europene. Culorile dominate sunt rozul intens, violetul și nuanțele de galben – toate tributare cromaticii acestui sezon. 

Colectia Boho Bandit by Answear

Boho sau Bandit?

Boho Bandit combină contradicțiile din modă. Pe de o parte, este o colecție presărată cu atitudine rebelă, fantezistă, pe de altă parte are o componentă romantică, delicată. În această colecție marca Answear, vei găsi haine pe care le asociem cu trendul boho-chic și stilul văratic hippie. Fetele pot alege rochii cu printuri și costume perfecte pentru vremea caldă sau tunici și bluze în nuanțe subtile, pastelate. Brațele sunt evidențiate, cusaturile, franjurii și inserțiile de dantelă, lungimile maxi și pălăriile din paie sunt caracteristi feminine care nu pot fi ratate în această colecție. În orice caz, accentul cade pe blugii distressed, pantalonii scurti cu volane, veste și fuste din denim și rucsacuri matlasate. Grație lor, fiecare styling va reuși să redea starea de festival!

Colectia Boho Bandit by Answear

Orice trendsetter va aprecia versatilitatea colecției Answear Boho Bandit. Fiecare piesă vestimentară și accesoriu Boho Bandit poate fi combinată cu celelalte. Joacă-te cu printuri, amestecă denimul cu materiale vaporoase, combină accesoriile pentru un look diferit și fenomental în fiecare zi. Enjoy!

Colectia Boho Bandit by Answear

Colectia Boho Bandit by Answear
1.Poșetă Answear 2. Poșetă Answear 3. Poșetă Answear 4. Eșarfă Answear

Citește alte articole