Citește în 3 min 07 Jun 2018

Vara aceasta e despre confort și culoare: Summer Sneakers

Autor: Anca Toma
Timp de citire 3 min

Încălțămintea sport nu e doar un simbol al confortului, ci e menită să fie și fancy și originală. Cele mai HOT tendințe ale sezonului dovedesc exact asta. Explorați și alegeți o pereche (sau mai multe) de pantofi sport în stilul vostru!

sneakers de vara

E oare cineva căruia să nu-i placă o pereche WOW de sneakers? Pantofii sport au câștigat inimile a mii de femei – nu-i mai purtăm doar atunci când mergem la sală sau antrenamente, ci ne bucurăm de ei pentru că sunt o pată de culoare și stil în styling-urile de zi cu zi. Și nu e de mirare că în sezonul cald confortul e o prioritate, iar o pereche de sneakers de calitate pot fi la fel de fashionable ca balerinii sau sandalele. Tot ce trebuie să faci ca să găsești perechea perfectă e să explorezi tendințele acestei veri și modelele de top. Pregătește-te pentru o explozie de culoare și design original!

Pastel love

Vara simțim nevoia de a evita încățările greoaie și închise la culoare și de a purta ceva mai grațios, mai ușor. Acest lucru a fost simțit și de designeri și transpus într-o formă foarte tentantă: pop-up sneakers în culori delicate, pudrate. Nuanțe de albastru, verde jad pa, somon și bej – acestea creează un look feminin. E minunat, de asemenea, vara aceasta, să combini pastelurile din sneakers cu un kimono floral sau o rochie vaporoasă.

sneakers de vara
1. Reebook, 2. Fila, 3. Puma, 4.New Balance

Pink is the new black

Dacă tot am vorbit de pasteluri, în această vară rozul vibrant înlocuiește albul, devenind culoarea cel mai des asociată cu pantofii sport fashion. Iar în privința materialelor îți spunem doar că te poți baza pe satin, piele întoarsă sau pânză subțire – arată fantastic în varianta roz!

sneakers de vara
1.Fila, 2.Tommy Hilfiger, 3.Puma, 4.Tommy Hilfiger

Focus pe platforme

Perechile de sneakers pastelate vor fi vizibile cu siguranță dacă le adăugăm și platforme. E un truc de design foarte interesant. Talpa înaltă nu doar că face pantofii sport să capete acel designer look, dar au și un efect drăguț pentru fetele mignone. Dacă ești una dintre ele, înlocuiește tocurile cu platformele sport! De asemenea, dă-ți voie să te bucuri de mixuri vibrante: look metalizat, glitter și platforme colorate.

sneakers de vara
1.Puma, 2.Tommy Jeans, 3. Puma, 4. Tommy Hilfiger

answear.com/1235395-tommy-jeans-buty

Cu cât mai ciudați, cu atât mai apreciați

Îți amintești tendințele anilor 80 și 90, în special perechile de sneakers masivi. Mulțumită Demnei Gvasalia, directorul casei de modă Balenciaga, pantofii sport cu design…ciudat, atipic, chiar urât s-au întors în topuri. Talpa groasă, culorile contrastante în combinații zăpăcitoare, forme exagerate, arhitecturale – aceste detalii au făcut din multe modele de sneakers cele mai apreciate piese în rândul bloggerilor și influencerilor. Tu ai îndrăzni să-i porți?

sneakers de vara
1.Nike, 2.Puma, 3.Nike Sportswear, 4. Mango

Cum ți se par tendințele în materie de sneakers din această vară? Găsește-le pe acestea și multe altele pe answear.ro: CLICK!

Citește alte articole