Citește în 2 min 15 Oct 2018

Noul cod al ținutelor pentru cocktail

Autor: Maurice Munteanu
Timp de citire 2 min

 

Foarte multă lume mă întreabă cum se poate accesoriza rochia neagră, clasică, pentru o ținută tip cocktail, dar actuală. Iar eu, aproape mereu, încerc să ofer alternative pentru această piesă atât de uzată din punct de vedere stilistic.

Iată câteva sugestii care te pot ajuta să reconsideri eterna opțiune a rochiei negre:

Maleta – aproape nimeni nu se gândește la efectul seducător al unei malete semi-transparente, din jerse; o poți purta cu pantaloni negri, cu talia înaltă și pense, alături de o pereche de sandale din piele velur.

Fusta mini – e suficient să o mixezi cu o cămașă albă, structurată, și cu o pereche de pantofi masculini, tip Oxford. Da, și aceasta poate fi o alternativă pentru o ținută clasică de cocktail

Video: Fustă neagră BROADWAY 

Sacoul – nu trebuie să îl plasezi,obligatoriu, într-o combinație prea formală. Poartă-l cu jeanși nouăzeciști și o pereche de sandale prețioase, cu aplicații. Vei obține o ținută de cocktail sofisticată & actuală.

Salopeta – genul acesta de salopetă te poate salva dacă nu mai vrei să porți o rochie neagră. Pentru un look cât mai dinamic, poart-o cu pantofi albi și toc mediu, gros, în deplin acord cu estetica momentului.

Rochia cu influențe sport – eticheta s-a schimbat foarte mult în utimii ani. Chiar și la un cocktail poți purta o astfel de rochie, cu o pereche de botine din piele lăcuită, cu toc foarte înalt și subțire.

1. Salopetă Answear 2. Rochie Answear Watch Me

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește alte articole