Citește în 3 min 11 Oct 2018

Heritage – Colecția de toamnă a brand-ului ANSWEAR

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Materiale de cea mai bună calitate, culori calde de toamnă, totul presărat cu o profundă inspirație feminină – aceasta este chintesența noii colecții, unde trecutul se îmbină armonios cu prezentul – Heritage by ANSWEAR.


Moda actuală și stilul minimalist din vremurile noastre nu sunt pe placul tuturor. Multe dintre noi și-ar fi dorit să trăiască în alte timpuri, poate chiar în perioada când doamnele aristocrate își purtau cu mândrie rochiile și își asortau întotdeauna pălăria cu fulgi cu restul ținutei. Dacă deja te vezi în acest portret vintage, colecția Heritage îți este dedicată ție, locul unde moda retro se întâlnește cu trendurile actuale sub cea mai frumoasă formă.

Descoperă articolele ANSWEAR – Heritage

Colecția de toamnă Answear-Heritage este un tribut adus epocii trecute, cu o ușoară influență orientală. Inspirată direct de pe catwalk-ul sezonului toamnă-iarnă 2018, colecția reprezintă o varietate de modele actuale, în tendințe. Culorile care se bucură de notorietate în acest sezon sunt purpuriu, verde, muștar și numeroase nuanțe de caramel. Answear-Heritage se concentrează în special pe rochii largi, bluze cu mâneci bufante, fuste evazate, pantaloni tip clopot, paltoane și jachete de diverse forme și modele. Pentru un autentic feeling de toamnă, colecția abundă în motive florale sub culorile sezonului, iar combinația cu printuri orientale formează modele unice, ideale pentru o călătorie platonică în epoca trecută! Pentru a completa în totalitate tabloul de epocă, aici vei regăsi și toate accesoriile potrivite stilului tău. Alăturând o eșarfă cu influențe retro sau o poșetă din catifea ținutei tale, te vei putea întoarce în timp, sub semnul pieselor vintage.

O colecție cu influențe din epoca de aur a modei nu putea fi prezentată altfel decât într-o locație feerică. Tocmai de aceea, ședința foto a avut loc în Palatul Pszczyna din Polonia, iar rezultatul este impresionant. Te invităm în continuare să savurezi alături de noi frumusețea stilului vintage.

Citește alte articole