Citește în 4 min 07 Oct 2020

Tendințe de toamnă – ce nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat?

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Ce se întâmplă în domeniul modei masculine? De la trening până la geci groase – vezi a doua parte a recenziei noastre și verifică la ce culori și modele merită să fii atent în sezonul 2020/2021!

Echipament sportiv

Pe valul de popularitate al stilului confortabil și streetwear, nu putem uita de îmbrăcămintea sport. În această toamnă, vom purta haine sport nu numai în timpul antrenamentelor. Seturile de trening pot fi utilizate mai ales pentru stilul streetwear, în timp ce elementele funcționale individuale cum ar fi hanoracul sau pantalonii vor fi, de asemenea, utilizate în ținute casual. Nu uitați de adidași, pe care îi puteți purta practic cu orice.

Culoare pop

În zilele înnorate de toamnă ne bazăm pe culori! În acest sezon, ținutele noastre trebuie să fie roșii, portocalii, verzi sau galbene. Dacă stilurile colorate nu sunt punctul tău forte, folosește un accent sub forma unui plus de culoare distinctiv. O eșarfă roșie sau o șapcă neon va aduce chiar și cea mai plictisitoare ținută la viață. Amintiți-vă, de asemenea, că vă puteți crea ținuta nu numai pe baza principiilor de color blocking – există imprimeuri colorate în partea de sus, cum ar fi o cravată sau eșarfă, care vor îmbogăți orice ținută formată din tricouri simple sau jachete din denim clasice.

Paltoane de toamnă

Când vin zilele mai reci, trebuie să ne gândim la îmbrăcămintea potrivită și pentru confortul nostru, nu numai pentru grija de cum ne stă îmbrăcați într-un anumit fel. La fel ca în moda femeilor, paltonul statement este de top în acest sezon. Tradus direct din limba engleză, articolul statement este acea piesă originală care se distinge fie prin culoare, croială sau detalii atrăgătoare. Dacă nu îți place să porți ceva care să iasă în evidență, pariază pe clasic. Paltonul simplu de lână în nuanțe de bej sau gri se potrivește perfect tendințelor actuale. Acest palton va fi util nu numai pentru birou – îl puteți combina cu adidași și șapcă fără probleme.

Citește alte articole