Citește în 4 min 23 Sep 2021

Să ne revenim în formă! 5 canale de YouTube pentru antrenamente acasă

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Acum este mai ușor ca niciodată să fii în formă. Nu mai este necesar să mergi la sală, găsești pe youTube o mulțime de clipuri cu ajutorul cărora te poți antrena din confortul casei tale. Ai nevoie doar de puțin spațiu, cât să încapă o saltea de yoga, și de motivație! 

Nu-ți place să te antrenezi în aer liber sau la sală? Acum ai opțiunea de a te antrena acasă alături de specialiști pricepuți și carismatici. Mai mult decât atât, este gratuit! De la sesiuni de antrenamente pentru arderea caloriilor, până la cele de stretching sau de dans, găsești orice îți dorești la doar un click distanță.

Mai jos vă vom prezenta câteva dintre conturile de YouTube pe care noi le recomandăm pentru antrenamente acasă:

  1. Blogilates
  2. Fitness Blender
  3. Fitness Marshall
  4. Yoga with Adriene
  5. Chloe Ting

Blogilates

Casey Ho este o veterană a fitnessului – are acest cont de YouTube de mai bine de 10 ani, încă de când era studentă, și postează în mod curent noi antrenamente. Pe canalul Blogilates vei găsi exerciții pentru toate grupele musculare. Încearcă să ții pasul cu Casey și să încerci chiar și o provocare de lungă durată, nu doar un antrenament și atât – de exemplu, 7 zile de exerciții pentru brațe tonifiate.

https://www.youtube.com/embed/Ai8KfyJ69Bc

Fitness Blender

Daniel și Kelli nu sunt doar căsătoriți, ci și împărtășesc aceeași pasiune: sportul. Canalul lor de YouTube are peste 1000 de antrenamente – merită să le luați în vedere mai ales pe cele HIIT (high intensity interval training). Îți garantăm că vei simți fiecare mușchi lucrând! Ce îi diferențiază pe cei de la Fitness Blender? În primul rând, accentul este pus doar pe antrenamente printr-un mod minimalist de realizare a clipurilor. Nu va există muzică, fundal colorat și încărcat sau decorațiuni, totul fiind făcut astfel încât atenția să fie pusă asupra execuției exercițiilor.

The Fitness Marshall

Dacă nu te atrag exercițiile clasice, preferi să simți ritmul muzicii și să te și distrezi în timp ce faci sport, încearcă antrenamentele pregătite de Caleb Marshall. Canalul său de YouTube este concentrat pe ”dance workout” – vei găsi aici sute de clipuri scurte, de câteva minute, cu coregrafii de dans pe melodii populare de la cântăreți precum Lady Gaga, Dua Lipa sau Ed Sheeran. Dansând, nu doar că vei arde foarte multe calorii, ci îți vei îmbunătăți condiția fizică și înveți și cum să menții ritmul unei melodii. Dacă nu ai inspirație cu ce melodie vrei să începi, Caleb deja are create playlisturi: dă play și ia-le la rând, câte 1-2 pe zi!

Yoga with Adriene

În ultimii ani, yoga a devenit unul dintre cele mai populare stiluri de sport. Este sportul ideal de practicat acasă, în liniște, și se bazează foarte mult pe stretching și mobilitate. Pe canalul lui Adriene Mishler vei găsi o mulțime de sesiuni de yoga, de scurtă sau de lungă durată, pentru diverse momente ale zilei și pe diferite nivele de dificultate. De la exercițiile de bază până la cele de avansați, vei deveni ușor un expert în yoga! Pentru început, te poți concentra pe exercițiile pentru dimineață care îți vor da energie pentru întreaga zi.

https://www.youtube.com/embed/LqXZ628YNj4

Chloe Ting

Una dintre cele mai populare canale de fitness de pe YouTube este Chloe Ting. Ea a revoluționat acest domeniu prin faptul că deși antrenamentele par a fi ușoare, vei observa că au un impact foarte mare asupra grupelor tale musculare. Îți vei simți corpul cum lucrează după doar câteva minute de antrenament! Nu rata episoadele ”Get Abs in Two Weeks” care au devenit virale pe Internet.

https://www.youtube.com/embed/xUkMec47Wqw
 

Citește alte articole