Citește în 4 min 21 Mar 2016

Adidas – cele mai faimoase 3 dungi paralele

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 4 min

adidas originals

Prin brandurile dedicate Adidas Performance si Adidas Originals, cele trei dungi paralele au cucerit pasionatii de street style din intreaga lume, fiecare noua colectie fiind un prilej de entuziasm 🙂

Desi nici logo-ul nici brandul Adidas nu mai au nevoie de introducere, aceasta din urma fiind unul dintre cele mai recognoscibile branduri din lume, putina cultura generala nu strica:)  Astfel, va lasam in compania randurilor de mai jos:

Adidas – de la inceputuri

Compania a fost creata in Germania in anul 1924 de catre fratii Adolf si Rudolf Desslerow, sub numele de Gebrüder Dassler Schuhfabrik. La scurt timp dupa, numele a fost schimbat in Adidas  – diminutiv derivat din numele si prenumele fondatorului – Adolf ( Adi ) Desslerow (Das)

Fiind format din trei dungi paralele, logo-ul Adidas simbolizeaza un munte, precum obiectivele sportivilor ce trebuie indeplinite.

Adidas este o companie iubita si indragita de catre sportivi si pasionati de moda si stil din intreaga lume. Corporatia investeste permanent in tehnologii inovatoare din domeniul sportiv, tehnologii ce au ca si obiectiv sa creasca performantele atletilor.

Adidas – Originals & Stan Smith

O linie speciala a brandului este Adidas Originals. Aceasta imbina trendurile retro cu cele contemporane, realizandu-se astfel un design inedit, inspirat din cele mai bune editii ale brandului Adidas. Bineinteles, ele sunt adaptate trendurilor si tehnologiilor prezente. O alta caracteristica a modelelor din aceasta gama este sigla sub forma de trifoi, plasata vizibil pe partea din fata a pantofilor sport sau in alte locuri vizibile, daca ne referim la alt tip de articole de imbracaminte precum bluze si tricouri, pantaloni sau genti sport.

Colectiile Adidas Superstar  si Stan Smith sunt insa cele mai purtate si admirate colectii din gama Adidas. Ele sunt purtate cu mandrie si asortate la orice – de la outfiturile sport la cele casual si elegante. Cu siguranta aceste modele au fost si sunt considerate in continuare un “must have” .

Colectia perfecta pentru femei a fost insa proiectata de vedeta british Rita Ora, care a creat modele inspirate din botanica dar si din cultura japoneza.  Pe langa ea, la realizarea si implicit la succesul colectiilor Adidas au contribuit si David Bechkam sau Pharell Williams ale caror colectii s-au epuizat mai repede decat biletele la concerte 🙂

Alt model considerat hit este Adidas ZX Flux. Designul cool minimalist si forma comoda il scot in evidenta din multimea de modele gri si albe.

Adidas Performance 

Gama Adidas Performance este dedicata sportivilor si celor cu un stil de viata activ. La baza acestei reusite game stau multi ani de experienta, know-how si tehnologie. Produsele sunt realizate din cele mai calitative materiale, oferind rezultate dar si confort sporit in timpul sesiunilor de antrenament. Gama Adidas Performance ofera atat imbracaminte cat si incaltaminte sportiva ce poate fi putata in timpul excercitiului, dar si in afara lui, in plimbarile casual si relaxante. Designul produselor este plin de forme si de culoare, contribuind la buna dispozitie si optimism.

Astfel, Adidas este printre liderii industriei sportive. Daca iti doresti acel impuls care sa te faca sa renunti la stilul de viata sedentar si sa adopti unul sanatos, ai putea incepe prin a cumpara un produs din gama Adidas Performance si zvacul va veni instant 🙂

Vezi toate produsele din gama Adidas Performance >>>

Vezi toate produsele din gama Adidas Originals >>>

adidas originals

13

22

273416 ZX_Flux_Mar_Engineered_Mesh_Print_Pack_02

PR-Print_5000x3500-wheel2

rita-ora-adidas

Untitled-design-41

Untitled-design-71

Untitled-design-82

Citește alte articole