Citește în 2 min 25 Mar 2016

Defineste-ti outfitul cu o stralucire de cristal

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

Lady_D_colier_perlle

Indiferent de stilul abordat, minimalist sau bogat in accesorii, tinutele noastre de zi sau de seara intotdeauna au preferat sa fie acompaniate de accesorii precum inele, cercei sau pandantive. Simple sau colorate, din perle, cristale Swarovski sau cu design unicat, accesorile sunt acel final touch prin care desavarsim o tinuta aleasa.

Pentru ca de multe ori avem tendinta de a ne umple casetele de bijuterii cu produse nu neaparat necesare, gasiti mai jos cateva sfaturi care va vor ajuta sa alegeti intotdeuna bijuterii calitative, care se vor pastra bine in timp, nu se vor demoda si pentru care veti fi constant complimentata 🙂

♥ un sirag lung de perle – perlele, in special cele naturale, sunt bujiterii care vor oferi intotdeuna un aer de eleganta, feminitate si rafinament. Un sirag lung de perle va putea fi intotdeauna asortat cu succes la o rochie de catifea sau la un deux piece format dintr-un sacou structural si pantaloni tigareta

must-have:  o pereche de cercei din Argint cu cristale Swarovski – daca optezi pentru o tinuta colorata, atunci cel mai bine se va asorta o pereche de cercei discreti dar stralucitori, intr-o culoare ce se regaseste in tinuta.

puterea statementului:  o bijuterie unicat – la o tinuta minimalista, dintr-o singura piesa si intr-o singura culoare, alege sa asortezi o bijuterie statement, unicat, realizata de un artist national. Pe langa faptul ca o vei putea purta toata viata, bijuteria respectiva va fi elementul central al tinutei in momentul in care vei alege sa o porti.

Bineinteles, este foarte dificil sa ne rezumam la cateva piese in colectia nostra de bijuterii. Si pentru a alege cel mai bine si mai intelept, avem nevoie de cat mai multe optiuni calitative dar in acelasi timp in buget. 🙂

Astfel, partenerii nostri de la My Chic Bijoux, vin cu o propunere de nerefuzat. Codul de discount de 20%, pe numele lui chicanswear, se aplica in cosul de cumparaturi din magazinul online: mychicbijoux.com  pentru o reducere de 20%  valabila pana la 1 Mai 2016 la toate produsele,  exceptand categoria “De autor”.

Iar noi, fetele din redactia answear suntem foarte happy sa impartasim cu voi aceasta veste 🙂 Caseta de bijuterii a unei fete nu este niciodata suficient de plina, iar cand vine vorba despre persoanele dragi, un chic bijou este mereu un cadou potrivit!

Sa dam, asadar, startul la shopping…chic shopping, that is 🙂

 

Citește alte articole