Citește în 2 min 18 Feb 2019

#Answear8Bday – De 8 ani alături de tine!

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Nu știm când au trecut acești ani. Știm doar că vrem să te răsplătim pentru fidelitatea ta și pentru atenția pe care ne-ai acordat-o în tot acest timp. Așa cum te-am obișnuit în fiecare an, de ziua noastră tu primești cadourile ?

Sărbătorește alături de noi! Intră pe paginile noastre de Facebook și Instagram și ia-ne premiile! Citește mai departe pentru a afla ce premii poți câștiga.

 

 

 

8 zile, 8 concursuri – Începând cu 18 Februarie 2019, timp de 8 zile, pe Instagram se va adresa câte o întrebare. Punem la bătaie câte 4 premii pe zi, oferite de partenerii noștri Beautik Haute Parfumerie, Bottega Verde, The Groom Lab, Foreo și Shop Andreea Raicu + vouchere de shopping pe Answear.ro!

Tot ce ai de făcut este să răspunzi la întrebarea zilei și să etichetezi câțiva prieteni, ne place când se duce vorba ?. Dacă vrei să participi, click aici >>>

 

 

 

 

Cu un pas mai aproape de vacanța visurilor tale – În perioada 18-25 februarie 2019, intră pe pagina noastră de Facebook și urează-ne ”La Mulți Ani” în cel mai original mod. Cu cât amprenta prsonală este mai vizibilă, cu atât ne vei cuceri mai repede! Vom anunța câștigătorul pe 26 Februarie la ora 10:00, iar premiul constă într-un voucher de 250 EURO oferit de VOLA.ro, tocmai bun pentru următoarea ta vacanță de vis!

Hai pe Facebook și înscrie-te și tu, nu ai nimic de pierdut! Click aici pentru concurs >>>

Citește alte articole