Citește în 3 min 13 Feb 2019

Sport și frumusețe: Colecția Reebok Classic by Gigi Hadid

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Încă o colaborare de succes! Cel mai popular model internațional al momentului s-a alăturat cunoscutului brand Reebok și a lansat propria linie de haine și accesorii sportive.

Gigi Hadid este, fără îndoială, unul dintre cele mai cunoscute modele worldwide. Pe lângă faptul că are o carieră înfloritoare în această industrie, modelul este atât de popular și datorită frumuseții ei aparte și a aparițiilor sale în numeroase clipuri muzicale. Nu este de mirare că tot mai multe branduri visează la o colaborare cu ea.

Deja ne-am obișnuit cu alăturarea celor două nume mari, Gigi Hadid & Reebok, modelul fiind brand ambassador-ul lor de ceva timp. Acum și-a făcut curaj și a lansat propria linie de haine și accesorii sportive, disponibilă pe piață începând cu această lună.

Vezi colecția Gigi Hadid & Reebok pe answear.ro >>>

Colecția-capsulă este o combinație între semnele distinctive și tradiționale ale brandului frumos conturate de nota personală pe care Gigi o acordă modei sportive. Modelul, în vârstă de 23 de ani, este îndrăgostită de volei și echitație, sporturi pe care le-a practicat de-a lungul vieții și care i-au definitivat dragostea pentru sport. Lansarea colecției nu a însemnat pentru ea o simplă activitate de marketing, ci o experiență personală aparte, un tribut adus sportului. Activitatea fizică practicată în copilărie a contribuit foarte mult atât la dezvoltarea sa ca și om cât și a carierei sale de model.

1.Geacă    2.Pantaloni   3.Colanți   4.Costum de baie

1.Geacă   2.Pantaloni   3.Tricou   4.Costum de baie

Cu ce ne surprinde colecția?

Orice pasionat al sportului va fi încântat de această colecție. Hainele și accesoriile sunt creionate în culori neon, inspirate din moda anilor `90. Ședința foto a fost de asemenea creată într-un spirit retro, ca o călătorie în timp. Descoperă colecția și bucură-te de tricouri, pantaloni de trening, costume de baie și multe altele ?.

1.Geacă   2.Pantaloni   3.Tricou   4.Geantă

Vezi colecția >>>

Citește alte articole