Secret Garden – Descoperă misterul feminin din noua colecție marca ANSWEAR

26/02/19

Alertă! Primăvara a fost răpită! O ținem noi ascunsă în colecția Secret Garden ?. Hai cu noi la o plimbare prin această minunată grădină a modei, unde vei regăsi ținute ideale pentru primele zile de primăvară.


Noua colecție ANSWEAR – Secret Garden reunește misterul unei grădini înflorate și căldura primelor raze de soare primăvăratic. Vei putea transforma o ținută super feminină în una confortabilă și lejeră. Acum este mai ușor ca niciodată să îți găsești hainele potrivite pentru orice moment al zilei, toate într-o colecție unică unde pastelurile te încântă la fiecare pas.

Secret Garden, locul unde s-au ascuns ținutele de primăvară

Martie este asociată cu ideea de renaștere a naturii, astfel că această colecție nu putea fi despre altceva decât despre flori, raze de soare și, desigur, un feeling fresh! Florile subliniază spiritul romantic al ținutelor tale, iar aici vei găsi toate motivele florale de care să te îndrăgostești. Pastelurile predomină colecția, era și timpul să renunțăm la culorile tăioase din timpul iernii: negru, alb sau culorile metalizate ale gecilor groase. Gata, este primăvară!

1.Rochie   2.Rochie   3.Hanorac   4.Rochie   5.Bluză

Ce vei găsi în această colecție?

Articolele din Secret Garden sunt potrivite stilului casual urban pentru ca ție să îți fie mai ușor să îți stabilești hainele pentru zilele petrecute la birou. Vei găsi, printre altele, multe produse foarte plăcute la atingere, pentru această colecție folosindu-se numai materiale calitative. În plus, te vei bucura atât de rochii vaporoase cât și de hanorace din bumbac. Colecția reunește tot ce ai nevoie pentru ca ținutele tale să fie ușor de asortat și tocmai bune de purtat!

1.Pantaloni   2.Geacă   3.Bluză   4.Fustă   5.Bluză

Video

Concursuri

#WeAreTheAnswear