#AnswearTopLadies – Irina Scarlat, Country-Manager Revolut

A coordonat lansarea UBER în România, iar acum este Country-Manager Revolut. A avut propria agenție de marketing, a înființat un ONG, iar apoi a intrat în industria de Tech. Factorul care a atras-o cel mai mult către acest domeniul este felul de-a fi al oamenilor, mai deschiși și foarte practici. 

Irina Scarlat adoră stilul casual și nu pune accent pe aparențe, ci pe esențe. Mai ales acum, fiind proaspătă mămică, își alege hainele în funcție de cât de practice sunt, iar timpul atribuit alegerii ținutelor este considerabil redus. Foarte rar poartă tocuri, iar stilul smart-casual este cel mai des adoptat.

Întrebată despre cum arată dressing-ul său, ne-a dezvăluit că este împărțit în două mari categorii: mărimi mari și mărimi mici. Proaspetele mămici o înțeleg cu siguranță, întrucât corpul încă nu și-a revenit complet în urma fericitului eveniment din viața sa.

Dă play interviului cu Irina Scarlat pentru a afla mai multe despre cum este să împaci un job solicitant cu fashionul și ”cariera” de mamă.

Machiajul a fost asigurat de Sephora, iar Hairstyling-ul de colegii de la Beauty District.

Mulțumim prietenilor noștri de la BottegaVerde.ro , Watchshop.ro și stropConcept.ro pentru susținere!

 

 

 

Author: Georgiana Pana