Citește în 3 min 11 May 2022

Art Food Inspiration – cel mai delicios concurs!

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Hai cu noi la masă! Îți invităm creativitatea și spiritul artistic să participe la cea de a treia ediție a concursului nostru de fotografie.

Putem să vorbim despre mâncare la infinit – până la urmă, este indispensabilă din viața tuturor. Așa că dacă tot trebuie să mâncăm pentru a supraviețui, de ce să nu facem din asta o adevărată artă, un festival al gusturilor și aromelor? Surprinde cele mai delicioase gustări și ajută-ne să creăm o adevărată expoziție de artă culinară pe Instagram. Alătură-te competiției, fotografiază și, nu în ultimul rând, încântă-ți privirea din lucrările deja înscrise în concurs!

 

Un concurs apetisant și delicios!

Oricine poate participa la concursul internațional de fotografie Art Food Inspirations, iar regulile acestuia sunt foarte ușoare. Tot ce trebuie să faceți este să vă surprindeți inspirațiile culinare, să arătați cum gustați cu poftă lumea din jur și să încărcați fotografia sau videoclipul pe Instagram cu hashtag-ul #foodspiration_ro și să adăugați eticheta către contul nostru de Instagram @answear_ro. Povestea din spatele fotografiei trebuie să fie și ea la fel de apetisantă. Vom aprecia totul, atât preparatele din propria bucătărie, delicatesele colorate ale gastronomiei locale de la târgul la care ai participat, cât și preparatul rafinat de la cel mai bun restaurant pe care l-ai încercat vreodată.

Premiile sunt gata să meargă către cei mai buni!

Oferim 5 premii în bani a câte 300 Lei fiecare, iar câștigătorul ediției va primi un smartphone Samsung Galaxy A53 oferit de Samsung România.

Ai timp să te înscrii până pe 30 iunie 2022!

Inspiră-te de la cei mai buni

Veți găsi inspirație la fiecare pas, nu numai în bucătărie. Poate ai gustat niște fructe delicioase în curtea bunicilor, sau poate ai găsit ingrediente apetisante în piața din cartierul tău. 

Nu uita că este o competiție, așa că lucrarea ta de concurs va fi jurizată de specialiști, deci fă tot posibilul ca fotografia să împrăștie poftă și aromă oricărui privitor!

Iată juriul competiției:

Înscrie-te și tu!

Citește alte articole