Citește în 4 min 11 Jun 2019

Ce nu trebuie să lipsească din bagajul de vacanță?

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Acesta este ultimul clopoțel (și nu vorbim doar de cel școlar) pentru a-ți planifica concediul de vară. Sigur nu ți-ai făcut încă bagajul, așa că hai să îl facem împreună – află ce nu trebuie să lipsească din bagajul de vacanță!

Costum de baie nu numai pentru plajă

Dacă mergi într-o stațiune pe litoral, normal că îți vei lua costumul de baie. Noi îți recomandăm însă să îl iei cu tine indiferent unde te duci în vacanță: nu ocupă mult loc în bagaj și nu ai de unde să știi când vei avea nevoie de el. Poate mergeți la munte și găsiți un lac superb cu o priveliște de poveste, sau în orașul pe care îl vizitezi se ține o super petrecere într-o locație cu piscină.

Pe lângă funcționalitatea costumului de baie, alege unul care să te facă să te simți bine purtându-l, doar ești în vacanță, nimic nu trebuie să îți strice buna dispoziție! Așadar: alege un costum care să îți avantajeze forma corpului – două piese sau întreg. În al doilea rând, modelul pe care ți-l alegi ar fi de preferat să fie actual: culori neon, logo-ul brandului cât mai vizibil sau motivele tropicale sunt în trend anul acesta. Nu te teme să incluzi costumul de baie în outfit-ul tău de vacanță! Combinat corespunzător, poți merge pe stradă îmbrăcată în costum de baie asortat cu o fustă sau pantaloni scurți din denim.

Trecem repede peste capitolul ”haine” cu o singură mențiune: pune-ți în bagaj cele mai frumoase articole pe care le ai, cele care îți aduc cea mai mare bucurie atunci când le porți. Dacă zilnic te duci la muncă îmbrăcată în jeanși, în vacanță mergi numai în rochii sau pantaloni scurți și tot așa. Profită de concediu și poartă acele haine de care te-ai săturat să le vezi numai pe umeraș, în dulap.

1.Costum de baie, Roxy   2.Costum de baie, Ellesse   3.Cămașă, Tommy Jeans   4.Rochie, Jaqueline de Yong   5.Pantaloni, Levi’s   

Șlapi, sneakerși și espadrile

Să trecem la încălțăminte – dacă nu îți iei încălțări comode, poți să-ți iei la revedere de la o vacanță reușită. Pentru zilele toride de vară, șlapii și  sandalele sunt cea mai bună alegere.  Ai mare grijă la bătături – cel mai bine evită să porți sandale noi în concediu, mai bine fă-le proba purtându-le câteva zile înainte de vacanță. De asemenea, dacă îți dorești încălțăminte cu degetele acoperite, espadrilele de vară sunt foarte trendy și se potrivesc într-o mulțime de combinații. Desigur, nu uita de sneakerși! Dacă îți petreci vacanța la munte, vei avea nevoie de echipament adecvat, chiar dacă este vară. Ține minte: confortul în vacanță vine în primul rând de la încălțări!

1.Papuci, Answear   2.Șlapi, Tamaris   3.Pantofi sport, Answear   4.Sandale, Karl Lagerfeld   5.Papuci, Baldowski

Accesorii de vacanță

Când îți faci planurile pentru vacanța de vară, cu siguranță nu optezi pentru locuri unde plouă mult sau este frig. Soarele te va urmări peste tot, așa că ochelarii de soare reprezintă primul accesoriu care nu trebuie să lipsească din bagaj. Dacă tot ești nevoită să îi porți, alege o pereche fashion, la modă, să te simți genial când îi afișezi: colorați, negri, cu ramă subțire sau groasă, în toate formele posibile. Se poartă foarte mult acum modelele retro. Investește, de asemenea, într-o pălărie cu boruri mari care va atrage toate privirile și te va și feri de soare în același timp. Desigur, geanta va fi prietena ta de nădejde în această vacanță! Acolo vei pune toate accesoriile și necesitățile tale, și vă veți afișa împreună în toate fotografiile, așa că neapărat trebuie să fie o geantă pe măsura vacanței! Cele care inspiră cel mai mult libertatea și briza mării sunt, desigur, gențile cu motive nautica, dar și cele din rafie.

1.Ochelari, Answear   2.Șapcă, Calvin Klein   3.Ochelari, Vogue Eyewear   4.Ochelari, Haily’s   5.Pălărie, Answear

1.Prosop, Triumph   2.Portfard, Mi-Pac   3.Poșetă, Answear   4.Poșetă, Answear   5.Valiză, Medicine

 

Ce crezi că mai trebuie să fie nelipsit din bagajul de vacanță? Așteptăm comentariile voastre!

Citește alte articole