Citește în 3 min 21 Sep 2018

Bărbații la serviciu – outfit COOL și business în același timp? Da, se poate!

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Credeai că stilul de îmbrăcăminte business este rigid, incomod și monoton? Aruncă un ochi peste articolul nostru și vei descoperi cât de interesant poți arăta la muncă! Sigur o să-ți placă propunerile noastre.

 

Cu ce asociezi îmbrăcămintea pentru birou? Dacă te duce cu gândul la un gri-scămoșat, un guler rigid și niște pantofi incomozi, este timpul să îți schimbi părerea. Profită de extravaganța acestui sezon și încearcă să faci experimente cu look-ul tău. Vei vedea că propunerile noastre de styling nu îți vor revoluționa garderoba, însă vor aduce o schimbare binevenită stilului tău.

O altfel de cămașă albă

Cămașa albă – orice angajat model trebuie să o poarte, fiind un simbol al profesionalismului, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie o cămașă albă clasică, plictisitoare. Poți opta pentru un model cu gulerul ridicat sau chiar cu nasturi colorați în culori contrastante. Într-un cuvânt: experimentează!

                           Cămașă Pierre Cardin                            Cămașă Medicine

La fel trebuie să procedezi și cu asortarea: ai de ales între jeansi, pantaloni puțin suflecați la glezne sau cei cu modele (dungi, carouri, ce vrei tu). Toți acești pantaloni se potrivesc perfect la o cămașă albă și o să te simți super cool îmbrăcat așa.

Un blazer ușor

Ești nevoit să porți jachetă sau sacou uneori? Contrar aparențelor, nu trebuie să apelezi neapărat la modele clasice și monotone cu care toată lumea este obișnuită. Sacourile slim fit se așază mult mai frumos pe corp și se combină foarte bine cu pantaloni din același material și cu o pereche de mocasini. Voilà! Outfit-ul pentru birou este gata!

    Sacou Pierre Cardin   Vestă Premium by Jack&Jones      Sacou Selected       Cămașă Only & Sons

Dacă ai încredere în tine, poți să te și joci puțin – adaugă niște culori. Poți să alegi nuanțe de albastru, verde închis sau chiar violet. Adaugă fără teamă și modele în ținuta ta, poate chiar niște buline, fie pe cămașă, fie pe cravată.

Cu ce altceva mai poți purta sacoul? Cu jeansi, normal, și cu o…maletă. Se potrivesc de minune, iar pentru o zi mai friguroasă această combinație este alegerea perfectă.

Pantaloni de trening la muncă?

DA, de ce nu? (dar cu anumite condiții). În primul rând, croiala nu are voie să fie foarte largă, iar materialul în niciun caz să nu fie reflectorizant sau cu model extravagant, alege unul de calitate. În al doilea rând, alege un model care să îmbine armonios stilul casual cu cel elegant, adică să porți acești pantaloni în combinație cu un sacou și cămașă. Foarte important, alege o singură culoare stridentă. Și ca să fie totul perfect, contează foarte mult atitudinea ta: fii încrezător în outfitul tău și simte-te bine în pielea ta!

P.S. Dacă totuși dress code-ul de la locul tău de muncă este mai strict, păstrează această ținută pentru zile precum Casual Friday. Let’s do it!

 

Citește alte articole