Citește în 4 min 26 Sep 2018

Denim în altă versiune. Descoperă cu ce poți să asortezi jeanșii evazați!

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Ești într-o continuă experimentare cu tot ce înseamnă modă dar nu ai nicio idee despre ce să aduci în plus look-ului tău? Astăzi îți vom demonstra că stilul clasic și cel minimalist nu sunt deloc rele! Citește mai departe și află cum poți crea outfit-uri la modă cu ajutorul denimului!

 

În cazul în care nu urmărești neapărat toate trendurile actuale,  consideri că moda este ceva nice-to-have și îți place să te joci cu asortările dar într-un stil minimalist, nu trebuie să fii condamnat la un styling fără pic de imaginație. Uneori, câteva articole de bază te pot ajuta să creezi un outfit cu personalitate în care vei arăta super bine. Cu siguranță ai o pereche de jeanși în dulap – astăzi îți vom arăta mai multe moduri de a integra pantalonii largi din denim într-un styling în pas cu moda.

Blugii largi cu talie înaltă sunt în trend acest sezon, însă nimic nu te poate împiedica să îi porți ori de câte ori vrei, în orice perioadă a anului. Îți evidențiază talia și nu îți scurtează din statură, mai ales că se potrivesc cel mai bine cu o pereche de tocuri înalte. Pe lângă asta, sunt super confortabili și dau un aer nonșalant ținutei, așa că sunt alegerea ideală pentru cele care preferă îmbrăcămintea mai largă, lejeră.

Varianta clasică

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Înainte de toate amintim combinația clasică: jeanși și tricou alb. Pantalonii evazați au o croială care atrage atenția asupra taliei, așa că poți asorta cu succes o curea din piele și, de ce nu, o pălărie de paie care să dea un aspect mult mai fashion ținutei.

Clasic și minimalist

Cu ce combinăm de obicei jeanșii? Cu o cămașă, desigur. Avem, în orice caz, o alternativă mai stylish pentru asta: cardiganul. Jeanșii evazați se potrivesc foarte bine cu un pulover lăsat să se așeze lin peste ținută, fără să fie prins în toți nasturii. După cum vezi, nu este nevoie de prea multe articole sau de culori contrastante pentru a crea un styling cu personalitate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forme distractive

Dacă îți plac hainele supradimensionate sau cu o formă mai deosebită, poți alege o rochie sau o tunică cu o croială liberă, jucăusă, cu un model distractiv, poate chiar buline. Pantalonii largi din denim combinați cu un top asimetric pot să dea impresia unui look ușor distorsionat, dar dacă adaugi o pereche de tocuri se rezolvă cât ai clipi. Ochelarii de soare supradimensionați cu rama galbenă sunt un tribut pentru moda anilor `70, atunci când blugii evazați și tunicile erau în vogă.

 

Feminină și classy

Într-un final, este nevoie și de puțină feminitate în stylingul de toamnă. De data aceasta, pantalonii largi pot fi combinați cu o jachetă scurtă cu un imprimeu interesant. Cureaua din piele îți va scoate în evidență și mai mult talia și va echilibra armonios ținuta.

Citește alte articole