Citește în 4 min 06 Jun 2022

Be Brave! Colecția answear.LAB despre curaj și încredere!

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Lumea aparține celor curajoși, nu-i așa? Acest mesaj vrem să îl transmitem prin cea mai recentă colecție marca answear.LAB, ”Be Brave”, o colecție care se va potrivi de minune nu doar cu personalitatea femeilor curajoase și puternice, ci și cu atmosfera de festival a verii. 

Viața este ca un carusel. Trebuie să ai curaj să urci pe cele mai înalte culmi și să ai puterea de a te ridica de fiecare dată când este nevoie.  Curajul și puterea ne sunt încercate mai ales când avem în față situații ce trebuie rezolvate… Nu poți scăpa lăsând totul în urmă și fugind. La urma urmei, toți avem obiectivele și visele noastre, vrem să ne bucurăm din plin de viață, să o gustăm, să o descoperim, să ne bucurăm de fiecare zi, tocmai de aceea trebuie să găsim puterea de a înfrunta viața chiar și atunci când lucrurile nu sunt tocmai roz. Cum faci asta? Ai o monedă puternică pe care o poți folosi pentru a învinge chiar și cele mai întunecate zile: aceea este CURAJUL. Se zice că hainele cu care te îmbraci îți influențează starea de spirit. Cea mai recentă colecție answear.LAB îți va oferi acel strop de curaj de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini visele.

Inspirație din libertate, rebeliune și curaj

Rebeliune, eliberare, vibrații artistice – colecția „BE BRAVE” evocă motive celebre din lumea filmului și a artei, precum și momente de revoluție din istoria femeilor. Putem găsi aici stilizări inspirate din filmul „Thelma and Louise”, în care personajele principale nu se temeau să-și asume riscul pentru a simți în sfârșit libertatea. Imprimeurile etnice colorate și broderia au fost inspirate din picturile lui Frida Kahlo – o artistă mexicană rebelă care încalcă tabuurile. Arta ei, saturată de feminism, este un simbol al emancipării și al opoziției față de regulile adoptate ale ideologiei dominante. Pentru a sublinia mesajul colecției, grafica deosebită, emanând putere feminină, a fost creată și de ilustratoarea și designerul Katarzyna Bogucka, „Nioska”. În cele din urmă, stilurile senzuale și îndrăznețe se referă la postulatele revoluției sexuale care a șocat Europa de Vest și America la începutul anilor 1960 și 1970. Mișcarea a pus sub semnul întrebării normele sociale și morale tradiționale, demarând o discuție importantă pe teme precum emanciparea și drepturile femeilor și nu numai. Au iscat discuții libere despre contracepție, sex în afara căsătoriei sau homosexualitate. „Be Brave” nu este un slogan lipsit de însemnătate, ci o oportunitate de a țese o poveste nesfârșită despre curaj și despre a fi tu însuți, despre lupta împotriva propriilor slăbiciuni și mersul mândru prin viață pentru a-ți îndeplini visele și a te bucura de libertatea de exprimare.

Curajul nu înseamnă lipsa fricii, ci abilitatea de a privi frica în ochi și a-i spune ”Dă-te la o parte.”

Manifestul ”Be Brave”

Ascultă, viața va arunca nenumărate gloanțe către tine, garantat. Ceea ce faci în continuare depinde de tine. Fii curajoasă și profită de șansa ta. Nu îți fie teamă de probleme, să nu-ți fie frică de a fi rănită și, cu siguranță, nu te teme de eșec. Când simțiți că ești într-o cumpănă, amintește-ți de scopul și motivele călătoriei vieții tale. Amintește-ți de linia de sosire la care vrei să ajungi. Adună-ți curajul din adâncul ființei tale și luptă cu tot ce ai! Amintește-ți că poți atinge orice obiectiv atâta timp cât alegi să ieși din zona ta de confort.

O colecție ce te încurajează să fii tu

Într-o lume în care oamenilor le place să îi copieze pe alții, fii cineva care își exprimă propriile gânduri și principii. Fii cineva căruia nu-i este frică să meargă singur dacă ai chef. Frumusețea nu este o față drăguță, ci lumina care radiază încrederea în sine. Fii neînfricat de autentic și ieși în evidență cu îndrăzneală. Lumea se va adapta. Pur și simplu, parcurge-ți drumul cu deplină încredere și, mai devreme sau mai târziu, îți vei ține visele în mâini cu satisfacția că ești mereu fidel propriilor valori și principii.

Citește alte articole