Citește în 5 min 08 Apr 2022

Manifest Your Dreams! Faceți loc visătorilor curajoși!

Autor: Georgiana
Timp de citire 5 min

Nu-ți fie teamă să îți exprimi dorințele cu voce tare – de la cele mici până la cele mai grandioase, serioase și ambițioase. Gândește-ți pașii următori, planifică pașii următori și vizualizează constant ținta pe care vrei să o atingi, până când dorința ți se va îndeplini. Transformă-ți visele în realitate! Answear.LAB te susține în drumul tău către îndeplinirea dorințelor tale cele mai arzătoare printr-o colecție capsulă special creată pentru visătorii ambițioși – Manifest Your Dreams!

Primăvara este simbolul noilor începuturi, așa că este momentul perfect pentru a începe să pui în aplicare planul tău către îndeplinirea celor mai arzătoare dorințe. Primul pas este acum! Niciodată nu va fi un moment mai potrivit decât AZI.

Îndrăznește să visezi

Care este dorința ta? Ce țintă ți-ai pus în minte? Ce îți dorești de foarte mult timp și tot amâni? Răspunde-ți la aceste întrebări în minte și apoi acționează! Nu va fi un alt moment mai bun să te pregătești pentru lecțiile de franceză pe care tot vrei să le începi dar tot amâni în neștire, sau poate școala de șoferi așteaptă să-ți depui dosarul mai repede pentru a-ți lua carnetul. Sau poate că visezi la o vacanță exotică? Foarte bine, atunci deschide browserul și planifică vacanța aceea odată, nu mai amâna momentul.  Pentru că visele pot fi mici și mari, foarte ambițioase sau trivial, drumul către ele poate fi lung sau scurt și poate chiar anevoios, va necesita puțin sacrificiu din partea ta. Și totuși, pe care dintre ele vei alege să le îndeplinești mai întâi? Care îți va aduce cea mai mare bucurie și satisfacție? Totul depinde de tine: pentru unii va fi o promovare la serviciu sau participarea la un  maraton, alții se vor bucura de o pereche de pantofi pe care și-au dorit de multă vreme sau de primul tort de casă pregătit pentru cei dragi. În timp ce îți realizezi dorințele, ascultă-ți propria inimă și intuiție, fără a te simți judecat și criticat de oameni. Acestea sunt visele tale și trebuie să le prețuiești!

Cum să îți schimbi mentalitatea astfel încât să-ți schimbi și viața?

Ești doar la câțiva pași distanță de a-ți îndeplini visele. Sau poate mai mulți. În orice caz, primul pas trebuie făcut. De unde să începi?

  • Vizualizează unde vrei să ajungi

Este ușor de zis, dar greu de făcut. Vrei să îți construiești casa visurilor tale? Cum va arăta și unde va fi poziționată? Este pe malul mării sau la poalele munților? Ce culoare va avea? Dar ferestrele cum vor fi? Gândește-te la aceste aspecte după care gândește-te la lucruri mai concrete: cât va costa, cum ai putea obține banii respectivi, oare ai putea să începi un business sau ai putea doar din economii să îți realizezi acest vis? Acestea sunt întrebări care te vor ajuta să transformi dorințele în realitate. Diferența între vis și realitate este ACȚIUNEA.

  • Crezi în tine

Cum să reușești dacă tu te crezi slab și îți spui mereu că nu vei putea obține ceea ce-ți dorești? Dacă te dai bătut și nu crezi în tine îți distrugi din start voința. Trebuie să începi încet-încet să îți crești încrederea în propria persoană: poți începe prin metode simple cum ar fi să integrezi afirmațiile pozitive în rutina ta zilnică, poți practica Yoga sau să mergi la psihoterapie. Citește cărțile despre viețile oamenilor de succes și vei vedea că și eu au fost tot oameni, nu zeități. Trezește-ți spiritul eroic din tine, pentru că dacă alții pot, și tu poți!

  • Fă-ți un plan

Dorințele nu se îndeplinesc cu baghete magice. Dacă deja știi ceea ce-ți dorești și simți că ai toate calitățile necesare pentru a ajunge acolo, ai nevoie de un plan. Creează-ți un plan de acțiune și începe cu pași mici, dar începe! Cu fiecare mic pas făcut ești mai aproape de visul tău. Planul tău trebuie să fie cât mai detaliat, specific și să includă chiar și planul B în cazul în care ceva nu funcționează așa cum ți-ai propus. Și cel mai important: setează-ți termene limită pentru a nu trage de timp.

  • Acționează!

Ai tot ce îți trebuie pentru a-ți îndeplini visele. Nimic nu te mai poate opri, fă pași mici în fiecare și vei ajunge acolo unde îți dorești!

Manifest your dreams!

Iar answear.LAB te va încuraja să îți transformi visele în realitate. Manifest Your Dreams este o colecție capsulă pentru femeile conștiente, puternice, cărora nu le este frică să viseze, au o minte deschisă la nevoile și așteptările lor. Ele vorbesc deschis și liber despre dorințele lor. Sunt în permanență mișcare pentru că aleargă după visele lor și se străduiesc să le realizeze.

Colecția Manifest Your Dreams te face să realizezi ceea ce probabil ai simțit în subconștient de mult timp, dar nu ai avut curajul să recunoști. Nu-ți fie frică să visezi și să ajungi la ceea ce îți dorești. Este viața ta, așa că fă totul pentru fericirea ta: visează, răsfățează-te și fii tu în fiecare clipă!

Citește alte articole