Citește în 4 min 07 Jun 2023

Be SHERO by Answear.LAB – Fii eroina propriei tale vieți!

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

„În vremuri pline de provocări, avem nevoie de eroine ca tine!” – aceasta este expresia care a convins Answear.LAB, brandul propriu Answear, să lanseze colecția limitată BE SHERO. Pentru mesajele și designul articolelor, Answear.LAB a colaborat cu artista ilustrator de origine poloneză, Magdalena Pankiewicz. Din imaginile colecției nu lipsesc elementele inspirate de eroinele feminine bine-cunoscute din paginile istoriei.

Cine este SHERO?

The SHERO-es (eroinele) – ocupă centrul scenei. Puterea lor este reflectată în caracterul, aptitudinile și talentele lor. Deși viața a scris diferite scenarii pentru ele, iar momentele surprinzătoare apar la fel de des ca într-un film de acțiune bun, ele își păstrează calmul, încearcă să rămână ele însele și își urmează scopul, depășind orice obstacol le-ar sta în cale.

 

„Fiecare colecție Answear.LAB este o poveste cu și despre femei. Prin modă, abordăm subiecte importante, inspirăm și motivăm. De data aceasta încurajăm femeile cu voce tare și cât mai clar să ia viața în propriile mâini și să creadă în propria lor putere. Colecția BE SHERO este o laudă a independenței, a unei vieți trăite după propriile reguli, a puterii feminine cu care putem schimba lumea și acționa, rămânând în același timp noi înșine.”

Aga Wojnicka, Coordonator Proiecte Speciale ANSWEAR

Mesajul puternic al colecției

SHERO este eroina propriei vieți. Ea nu stă cu mâinile încrucișate și nici nu-și plânge de milă. O adevărată SHERO nu permite oamenilor să o trateze cu inferioritate. Ea nu permite oamenilor să o trateze cu inferioritate și nu acceptă să i se dicteze ce are de făcut. Atunci când cade, se ridică și continuă, fiind și mai puternică. Ea deține controlul asupra vieții ei și poate realiza orice își propune. Poți fi și tu ca ea!

FI SHERO! Fii autentică, nu te lua prea în serios și nu-ți uita niciodată rădăcinile. Propunerile cuprinse în colectia BE SHERO sunt dedicate femeilor individualiste, fidele propriilor valori. Autorii colecției au căutat inspirație în rândul femeilor a căror forță de caracter și voință le-a permis să fie mereu ele însele. Rosa Parks, Coco Chanel, Georgia O’Keefe, Simone de Beauvoir și-au dedicat viața pentru a face din lume un loc mai frumos pentru femei. Erau vizionare tenace, cu stil și convingeri originale. De aceea sunt adevărate SHERO și modele de urmat pentru generațiile viitoare de femei.

Comunitatea SHERO

Colecția BE SHERO include și amprenta eroinelor contemporane. În acest sens, brandul Answear.LAB a colaborat cu Magdalena Pankiewicz – o artistă ilustrator care simte perfect puterea femeilor. De-a lungul timpului, lucrările ei au ilustrat articole de presă și cărți despre problemele femeilor, iar acum ilustrațiile ei apar pe tricourile incluse în noua colecție în ediție limitată BE SHERO. Pentru această colecție, artista a creat 5 ilustrații grafice colorate care emană putere.

„În ilustrațiile mele, subiectul principal este întotdeauna femeia, în raport cu lumea și întreaga ei gamă de emoții. Inspirația pentru ilustrațiile Answear.LAB a venit de la o rebelă modernă – încrezătoare și sigură de ea, care știe ce își dorește de la viață și jonglează cu toate activitățile ei zilnice. Mi-am dorit ca această serie să motiveze tânăra generație de fete să acționeze și să se pună pe primul loc, să le facă să simtă că toate formăm o comunitate unitară de femei puternice, capabile și rebele.”

Magdalena Pankiewicz, artist ilustrator.

Citește alte articole