Citește în 3 min 11 Aug 2023

Be The Girl Boss cu noua colecția capsulă Answear.LAB

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Încrezătoare, hotărâtă și mereu pregătită pentru o provocări – aceasta este Girl Boss din cea mai recentă colecție Answear.LAB. Brandul a încurajat femeile prin colecții capsulă cu mesaje puternice încă de la început. Acum, Answear.LAB vrea să dovedească faptul că orice femeie își poate exprima personalitatea chiar și într-o ținută office.

Girl Boss by Answear.LAB

Înainte de a pleca din casă, își pune o jachetă bine croită ce îi evidențiază silueta. Apoi își pune în picioare o pereche de pantofi stiletto clasici, bagând o pereche de balerini în geantă pentru a o purta când iese de la birou. Este pregătită pentru orice și știe că va face față tuturor provocărilor în stilul ei. În plus, nu este singură și are mereu un cerc de prieteni devotați în jurul ei, care sunt acolo să o susțină atunci când are nevoie. La locul de muncă, este concentrată pe responsabilitățile sale, dar cunoaște și importanța odihnei, menține echilibrul în viața ei și își atrage puterea din interior.

Girl Boss este noua colecție capsulă Answear.LAB creată de femei pentru femei. Este prezentată în două ședinte foto realizate în setup-uri complet diferite. Primul prezintă modelele care pozează într-o mașină elegantă, gata să cucerească lumea împreună. Privesc cu încredere spre cameră, purtând ținute care le evidențiază feminitatea și independența. A doua sesiune prezintă atmosfera vieții de noapte urbană – plină de eleganță, glamour și distracție.

Girl Boss radiază încredere în sine atât la locul de muncă, cât și în viața de zi cu zi. Își iubește feminitatea, de aceea îi place să o evidențieze. Am creat o colectie de haine in croiuri originale, reflectând perfect caracterul unei femei moderne si sigure pe ea. Îndeplinirea așteptărilor lumii din jurul său și combinarea diferitelor roluri sociale în același timp nu este o sarcină ușoară. Girl Boss este un tribut adus femeilor care știu ce vor de la viață și profită din plin de asta

Agnieszka Pruchnik, Brand Director Answear.LAB

Descoperă colecția capsulă marca Answear.LAB

Stilizările din colecția Girl Boss sunt construite pe baza a trei culori principale: alb, negru și maro cald, completate cu gri, dar și albastru și bleumarin, care se potrivesc perfect cu ținutele clasice office. The Girl Boss își manifestă curajul și încrederea în sine în nuanțe mai intense: roșu, olive de inspirație militară sau detalii argintii și aurii.

Pentru femeile care caută inspirație în modă, varietatea este fundamentală. Tocmai de aceea, noua colecție capsulă de la Answear.LAB oferă o gamă largă de croiuri, astfel fiecare va decide în ce ținută va cuceri lumea. Pregătindu-se de serviciu, The Girl Boss poate asorta un sacou, un tricou și o fustă mini cu cizme cowboy stilate. Alteori, va combina o cămașă albă clasică cu pantaloni largi cu imprimeu îndrăzneț. Seara va purta o rochie maxi roșie, plină de farmec, cu decupaj. Indiferent de aspectul pe care va alege să-l poarte, ea va rămâne ea însăși și va merge întotdeauna cu capul sus și sigură pe ea.

Citește alte articole