Citește în 3 min 18 May 2023

Fight for yourself – colecția războinicelor moderne

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Visează, acționează și luptă – pentru tine și pentru viitorul tău. În nuanțe de argintiu și roșu, cea mai recentă colecție Answear.LAB este un tribut adus femeilor războinice, adaptate timpurilor actuale.

Visurile mari nu trebuie să se afle într-un tărâm îndepărtat, aparent inaccesibil. Ce îți dorești de la tine, de la viață? Pentru ce te străduiești? Dacă ești suficient de hotărâtă, suficient de încrezătoare și debordezi de încredere în tine, nimic nu te va opri. Sigur vor fi suișuri și coborâșuri pe parcurs, nimic măreț nu este ușor de obținut. Continuă să lupți pentru obiectivele tale și nu-i lăsa pe alții să te abată de la drum sau să-ți taie entuziasmul.

Un vis pentru care nu trebuie să lupți nu este un vis – este un pui de somn. Un pui de somn îți schimbă după-amiaza. Visul îți schimbă viața. Luptă pentru el.

Femeia războinică în viziuna Answear.LAB

Fight for Yourself, cea mai recentă colecție capsulă Answear.LAB, este o poveste despre putere, voință de luptă, determinare și perseverență. În colecție apar multe elemente de luptă, iar unul dintre acestea reprezintă chiar mănușile de box ale campioanei europene Sasha Sidorenko, imaginea campaniei Answear.LAB No Shame. No Fear de anul trecut, totul capătă o nuanță metaforică. Puterea este în tine! La fel de mult în corpul tău, cât și în caracterul sau sufletul tău. Curajul și puterea, atât mentală cât și fizică, nu exclud vulnerabilitatea. Nu exclude nici momentele de slăbiciune – nu te îndoi de puterea ta doar pentru că există o mică crăpătură sau o zgârietură pe armura ta. Adună-ți toate puterile și crede în totalitate că, în ciuda oamenilor, circumstanțelor și vremurilor nefavorabile, poți reuși.

Fight for Yourself by Answear.LAB

Armura medievală este un element din trecutul îndepărtat. Simbolismul curajului și al puterii poate fi sugerat tot prin haine și în ziua de azi, dar într-un mod diferit. Roșu intens, energic, blazere cu linii accentuate ale umerilor, tunici din plasă argintie care amintesc de tunicile cavalerești și lanțuri de argint ca și bijuterii – acestea sunt doar câteva dintre elementele prezentate în colecția Fight for Yourself. Starea de spirit vibrantă este obținută prin contraste de culoare, drapaje izbitoare și accesorii expresive pentru a crea silueta unui războinic modern.

Citește alte articole