Citește în 3 min 07 Nov 2018

Botine pentru toamna lui 2018. Ce alegem?

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Ești în căutarea botinelor perfecte pentru această toamnă? Știm că sunt multe gusturi pe lumea asta. Nu vrem să te convingem de ceva ce nu-ți place, așa că noi suntem aici să îți expunem cele mai populare modele din acest sezon. Sigur îți vei găsi ceva pe placul tău!

Botinele perfecte nu există, dar mulțumită numeroaselor modele din acest an, suntem siguri că îți vei găsi cel puțin o pereche preferată. Trendurile sunt inspirate din moda Wild West, magazinele fiind pline de materiale strălucitoare și logo-uri peste tot! Hai să vedem împreună ce alte caracteristici mai au cele mai populare botine din toamna anului 2018.

Șireturi

Hit-ul acestui sezon sunt botinele cu șiret. Acest model a cucerit Fashion Weeks, Chloe fiind doar una dintre casele de modă ce îl promovează în această toamnă. Cu un toc minimalist și puțin trecute peste linia gleznei, aceste botine arată extraordinar mai ales dacă șireturile sunt confecționate din satin. Culoarea preferată a trendsetter-ilor este burgundia, însă negru va fi întotdeauna o alegere foarte bună în materie de încălțăminte.

1.Truffle Collection 2. Guess Jeans 3. Liu-Jo 4. Palladium 5. Gino Rossi

Botine din material textil 

Mai țineți minte botinele acelea care imită șoșeta? Ei bine, nu le veți uita prea curând! Sezonul lor nu a trecut. Se pare că și anul acesta le puteți găsi într-o multitudine de forme: mulate și din material textil sub diferite culori, fabricate din velur sau satin pentru un plus de originalitate. Popularitatea lor a crescut deoarece îmbracă foarte plăcut piciorul unei femei, alungesc glezna și o subțiază. Pe lângă acest atú, se pot asorta și purta în foarte multe combinații, fie că porți rochie, fustă sau pantaloni (se potrivesc de minune modelelor culotte și cigarillos).

1.Steve Madden 2. Sixtyseven 3. Steve Madden 4. Truffle Collection 5. Steve Madden

Expediție către Vestul Sălbatic

Toamna aceasta, designerii s-au pregătit ca pentru o excursie în Vestul Sălbatic! Stilul cowboy a invadat podiumurile modei din întreaga lume. Cele mai populare modele sunt cele fabricate din piele de șarpe sau care combină culori contrastante. Ghetele cu catarame decorative, cusături proeminente sau ținte aplicate sunt de asemenea foarte căutate în această toamnă.

1.Steve Madden 2. Truffle Collection 3. Sixtyseven 4. Liu-Jo 5. Truffle Collection

Modele avangardiste

Moda minimalistă și avangardistă ne inundă șifonierele pe zi ce trece mai mult. Dacă nu ești adepta unui stil PREA avangardist, poți încerca ceva mai ușor pentru început. Botinele cu tocuri în forme deosebite atrag atenția într-un mod plăcut și vei fi cu siguranță admirată datorită lor. Toamna aceasta poți căuta botine cu toc fie transparent, fie împânzit cu gablonțuri sau care să aibă o formă mai neobișnuită, tocuri conice sau ușor îndoite. Designerii experimentează tot felul de modele și este o adevărată plăcere să urmărești colecțiile lor!

1.Truffle Collection 2. Corina 3. Sixtyseven 4. Tamaris 5. Gioseppo

Citește alte articole