Citește în 4 min 01 Nov 2018

Ce pulovere purtăm anul acesta?

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

A venit momentul să scoatem puloverele din spațiile de depozitare și să le aranjăm din nou pe primele rafturi ale șifonierului. Ca să fie și un suflu proaspăt, de ce să nu adaugi și un pulover nou-nouț în garderobă? Hai să descoperim împreună care sunt tendințele de anul acesta și ce model ți s-ar potrivi cel mai bine!

 

Toamna și iarna sunt anotimpurile în care ne bazăm foarte mult pe pulovere și cardigane în ținutele noastre de zi cu zi și nu numai. Deși par a fi niște piese vestimentare conservatoare, designerii au grijă să aducă un plus de viață acestora. Sezonul 2018 abundă în modele trendy, croieli super funky și cât mai multă culoare! Iată cum ar arăta pentru noi puloverul perfect:

Franjuri

Motivele etnice sunt extrem de populare în această perioadă, așa că nu este de mirare că vedem pulovere cu franjuri peste tot. Cardiganele le pot avea prinse de tiv sau atașate mânecilor. Un lucru este clar – un pulover în trend trebuie să fie accesorizat cu franjuri!

1.Vila 2.Medicine 3.Medicine 4.Medicine 5.Medicine

Împletituri reliefate

Tricotul gros arată foarte bine și este elementul care reunește perfect trendurile actuale cu moda clasică. Tocmai din acest motiv, casele de modă nu renunță sub nicio formă la împletiturile deosebite din acest tip de tricot. Chiar și Yves Saint Laurent sau Oscar de la Renta au astfel de pulovere în colecțiile pentru sezonul de toamnă-iarnă 2018, iar cele mai populare culori sunt honey, crem sau albastru.

1.Mango 2.Mango 3.Vero Moda 4.Pepe Jeans 5.Guess Jeans

Guler înalt

Linia gâtului la femei este o zonă foarte admirată, însă în sezonul rece merită să fie acoperită de un pulover cu guler înalt care să îți îmbrace într-un mod elegant această parte a corpului.

Poți alege modelele în culori neutre pentru a fi mai potrivite pentru muncă. Pentru un plus de stil, puloverele lungi cu gulere supradimensionate arată super bine și pot fi purtate pe post de rochie fără probleme.

1.Jacqueline de Yong 2.Mango 3.Answear 4.Vero Moda 5.Vila

Dungi

Puloverul în dungi colorate este piesa de rezistență a sezonului! Acest trend este inspirat din moda anilor `70, iar dacă nu ești adepta culorilor stridente și jucăușe, ai opțiunea de a alege un pulover alb cu dungi negre, simplu și elegant.

1.Vila 2.Pieces 3.Tally Weijl 4.Only 5.Mango

Oversize

Franjuri, împletituri și dungi – toate arată extraordinar pe un model oversized. Această toamnă se bazează pe măsura XXL, așa că merită să îți achiziționezi un astfel de model! Fendi, Christian Dior și Chloe au prezentat chiar și un tip de pulover extensibil, care se poate înfășura pe corp.

Arată foarte bine puloverele oversized cu guler, însă și cele cu decolteul în V sunt la foarte mare căutare, mai ales pentru că îți alungește vizual ținuta.

1.Answear 2.Desigual 3.Tommy Hilfiger 4.Answear 5.Only

Citește alte articole