Citește în 2 min 07 Apr 2017

Brand Alert – Steve Madden

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

steve madden

Steve Madden poate fi supranumit si vedeta americana a pantofilor cool.

Iar daca atunci cand ne gandim la camasi preppy primul gand ne trimite la Tommy Hilfiger, cand vine vorba de pantofi glam care atrag atentia, Steve Madden devine instant brandul pe care ni-l dorim.

Niciun inceput nu este usor iar lansarea lui Steve Madden in industria modei nu a fost nici pe departe floare la ureche. La inceputul anilor 90 Madden a creat brandul de la 0, cu mare efort financiar insa cu o pasiune arzatoare pentru stil si design exclusivist. Formula pare ca a fost de succes intrucat in scurt timp a cucerit inimile si picioarele tuturor vedetelor din USA.

Ce au in comun toti pantofii Steve Madden? Sunt spectaculosi! Designul lor isi gaseste insiratia in perioada rock & roll si glam rock vibe.  Practic, dacă esti genul care si-ar dori sa retraiasca anii 60 mergand in turneu cu formatia preferata si avand o coafura ce include parul tapat, sau care si-ar fi dorit sa stea ore intregi la coada pentru un drink la Studio 54, atunci clar stilul pantofilor Steve Madden este pentru tine 🙂

Si daca deja ti-ai comandat perechea preferata de pantofi, atunci trebuie neaparat sa ii porti cu:

♥ o rochie super sexy Missguided sau

♥ cu un outfit super cool, all jeans sau

♥ suprinde-ne tu si alege-ti un outfit din sectiunea dedicata stilistilor nostri, cumpara outfit > 

Vezi toate modelele de pantofi Steve Madden >

 

 

Citește alte articole