Citește în 2 min 28 Mar 2017

Outfituri in trend pentru programul 9.00 – 18.00

Autor: Ask a fashionista!
Timp de citire 2 min

Daca lucrezi intr-o corporatie sau in alt job care presupune o prezenta constanta de luni pana vineri de la 9.00 la 18.00 intr-o cladire de sticla, atunci probabil ca la angajare ai semnat si un cod de conduita care te obligă ca in coordonatele mai sus mentionate sa adopti doar o vestimentatie office.

Si cum o fashionista adevarata adopta trendurile sezonului 24/24, 7/7, in acest articol vei afla ce piese din tendintele sezonului 2017 poti adopta la job.

#1 Camasa in dungi

Aduce o influenta deopotriva serioasa si masculina oricarui outfit. Fie ca este in forma ei clasica, fie ca urmeaza trendurile acestui sezon si este descompusa, camasa in dungi se potriveste perfect unei perechi de pantaloni tip tigareta sau unei fuste pana la genunchi. In plus, sezonul acesta este atat de cool inca o poti purta si in week-enduri alaturi de o pereche de cropped jeans.

Click si vezi toata selectia de camasi in dungi >>> 

#2 Accentele florare

Nicio vara fara macar o piesa inflorata. Chiar daca nu este cea mai flower power fashionista, trebuie sa recunosti ca o piesa cu flori poate revitaliza si cea mai anosta sedinta. Daca nu ai incercat pana acuma, fa un test si sigur o sa vezi numai efecte pozitive.

Click pentru toate rochiile sezonului >>>

#3 Powder Pink Mania

O nuanta de roz diafan iti va pune in evidenta diadema invizibila pe care o porti in fiecare zi. #Girlboss sau nu, piesele in nuanta  roz pudrat se asorteaza si cu un stil minimalist dar si cu unul romantic.

 

#4 Genti colorate

Piesa de rezistenta al oricarei business lady este geanta office. In ea se ascund o multime de super puteri precum smarphone-ul, trusa de machiaj si varianta mini a parfumului preferat.

Vezi toate modelele de genti pentru birou  sau pentru party >>>

#5 Pantofii confortabili

Stilettos sunt deja o alergere mult prea clasica pentru o tinuta office. Spre fericirea noastra dar si a gambelor noastre, in 2017 se poarta tocurile mici si mijlocii, mai degraba groase decat subtiri. Adopta-le cu incredere pentru ca o sa-ti placa atat de mult incat doar asta vei purta de acum inainte.

Click si vezi ultimele colectii de pantofi cu toc mediu >>>

 

Citește alte articole