Citește în 2 min 27 Feb 2019

Bucuria de a fi femeie

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Suntem în luna Martie, luna în care sărbătorim toate femeile din viața noastră: mamă, fiică, soră sau soție. Toate suntem unice în felul nostru, iar cu această ocazie merităm să ne răsfățăm prin a purta exact ceea ce ne reprezintă. 

A fi femeie presupune foarte multe bucurii, însă noi ne vom limita în a discuta despre aspectul modei. Citește articolul nostru și află de ce este atât de frumos să fii femeie!

Nu contează vârsta pe care o ai, trăsăturile, culoarea pielii sau lungimea părului – cel mai important este să te accepți așa cum ești și să te apreciezi la reala ta valoare. Nu există în lume altcineva ca tine. În luna Martie, iubește-te mai mult ca oricând; ești specială exact așa cum ești!

Care este esența feminității?

Cei mai mulți dintre noi avem în continuare o viziune tradițională asupra femeii: delicată, sensibilă și elegantă. Timpurile s-au schimbat, iar ideea de feminitate ar trebui redefinită.

Pe vremuri, femeilor li se impunea o anumită ținută – toate purtau corset pentru subțierea taliei, iar lungimea rochiei până la gleznă era o regulă respectată cu strictețe. Acum nimeni nu-ți mai poate impune ceva: dacă să porți sau nu tocuri sau dacă să alegi fustă sau pantaloni. Ești liberă să porți tot ceea ce te definește pe tine ca persoană. Într-o zi poți alege o rochie vaporoasă, iar în alte zile să te bucuri de jeanșii preferați. Nu-i așa că trăim niște vremuri de invidiat?

Stilul vestimentar vorbește despre tine dinainte să te prezinți, de aceea este atât de important să porți exact hainele în care te simți bine, care te definesc. Niciodată femeile nu au mai avut atâta libertate în ceea ce privește vestimentația lor. Joacă-te cu tot ceea ce oferă moda vremurilor noastre!

1.Pantaloni Only   2.Top Guess Jeans   3.Sacou Vila   4.Cercei Mango   5.Cămașă Calvin Klein Jeans

Ți-am făcut o selecție cu cele mai potrivite articole pentru luna aceasta. Savureaz-o aici >>>

Citește alte articole