Citește în 4 min 28 Feb 2019

FASHION WEEK – Inspirația ta pentru 2019

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

În perioada februarie-martie, în întreaga lume se desfășoară celebrul eveniment Fashion Week, locul unde se întâlnesc cele mai hot ținute. Săptămâna Modei este o inspirație nemaipomenită pentru moda urbană.

Ne-am documentat despre ce s-a întâmplat în marile capitale ale modei și am făcut un rezumat pentru voi. Citește articolul și inspiră-te din trendurile anului 2019!

Paris Fashion Week este în plină desfășurare! Urmărește trendurile și vezi ce găsești pe answear.ro, avem o ofertă de până la -30% discount până pe 4 martie la colecțiile noi >>>>

New York Fashion Week 

Anul acesta, New York-ul a fost marcat de streetwear. Culorile neon au transpus toți participanții evenimentului în mijlocul anilor `80. Arhitectura orașului a contribuit și ea la întregul tablou de fashion. Este o adevărată plăcere să admiri fotografiile evenimentului!

 

 

 

 

 

 

 

 

Printre piesele vestimentare vedete s-au numărat cizmele albe, poșetele XXL și sacoul.  New York-ul a fost asaltat de combinația neon + neutru. Majoritatea participanților au urmat această abordare, fie că a fost asortat un top verde neon la pantaloni beige, fie că ne referim la haina Teddybear roz neon asortată cu pantofii bleumarin.

1.Sacou Only   2.Botine Wojas   3.Pulover Jaqueline de Yong   4.Geantă XXL Answear   5.Palton Answear

London Fashion Week

Săptămâna modei în Londra a fost mereu vibrantă, cu un aer de rebeliune! Așa a fost și anul acesta. Trendestterii s-au inspirat foarte mult din moda anilor trecuți, au readus în atenția tuturor plasa și pălăriile de ploaie întâlnite foarte des în videoclipurile hip-hop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eșarfele nu au fost doar înfășurate în jurul gâtului, ci acestea s-au purtat și ca accesoriu suplimentar al genților. Fără îndoială, beige-ul a fost culoarea favorită a evenimentului atât pe podium cât și printre invitați și participanți. Ar fi o idee foarte bună să îți iei un trench beige dacă nu ai deja unul în dulap ?.

1.Eșarfă Mango    2.Poșetă Love Moschino   3.Pălărie Ellesse    4.Trench Only   5.Pantaloni Battle of The Stylists

Milan Fashion Week

Evenimentul din Milano a fost cu desăvârșire o celebrare a armoniei gusturilor vestimentare. O ploaie de culori, contraste și un mix de trenduri din toate timpurile! Nu vorbim aici doar despre show-ul Gucci, ci și despre moda stradală, a te plimba pe străzile orașului fiind poate unul dintre cele mai reușite spectacole de modă!

 

 

 

 

 

 

 

 

Fashionistele au mizat pe culori pastelate precum beige, albastru deschis și roz prăfuit, culori ce se vor purta cel mai mult în această perioadă de primăvară. Foarte interesant și diferit față de celelalte evenimente este că atenția se îndreaptă către partea de sus a ținutei: remarcăm outfit-uri cu ochelari de soare oversized, mâneci bufante sau gulere extravagante ale rochiilor sau bluzelor.

1.Rochie Vero Moda   2.Ochelari Answear   3.Pantofi S. Oliver   4.Sacou Battle Of The Stylists   5.Bluză Guess Jeans

Așteptăm cu nerăbdare să vedem concluziile și de la Paris Fashion Week !

 

 

*Surse fotografii: Instagram @thestyleograph, @stylesightworldwide, @streetrends

Citește alte articole