Câștigă un ceas Skagen cu o postare pe Instagram!

07/08/19

Vara e în toi și accesoriile sunt din ce în ce mai colorate. Vrem să facem parte din culorile verii tale! Află cum poți câștiga unul din cele 5 ceasuri SKAGEN puse la bătaie de ANSWEAR.ro!

Chiar dacă simți că timpul zboară, crede-ne pe cuvânt că minutele trec la fel, însă entuziasmul nostru face ca acestea să pară că se scurg mai ceva ca valurile mării la mal. Îți recomandăm ca vara să porți cu atât mai mult ceas la mână de fiecare dată, ca să nu te uite distracția pe plajă până la răsărit și să nu ai idee când a trecut timpul :-D. Te ajutăm noi cu un ceas, GRATUIT!

Indiferent de culoarea ta preferată, suntem siguri că există acel ”ceva” în jurul tău care să te ducă cu gândul la ceasurile SKAGEN. Fie că este vorba de soarele care mângâie nisipul de pe plajă, fie că este o saltea de plajă roz sau o felie de pepene roșu apetisantă.

Postează pe profilul tău de Instagram o fotografie cu ceva reprezentativ, ceva care te duce cu gândul la unul din ceasurile de mai jos:

   

Include în postarea ta hashtag-ul #SkagenIsTheAnswearRO și poți fi câștigătorul unui ceas super fashion, super colorat și super calitativ! Suntem așa de curioși ce anume vă inspiră din jurul vostru :-). Abia așteptăm să vedem toate fotografiile voastre!

Concursul se desfășoară în perioada 07 august – 14 august 2019, ora 12:00.

Mult succes tuturor! Ne vedem pe Instagram >>>

 

 

 

Video

Concursuri

#WeAreTheAnswear