Citește în 4 min 04 Dec 2021

Ce cadouri să pregătești pentru Crăciun?

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

Este momentul acela din an în care căutarea cadourilor perfecte și pregătirea lor ne ocupă tot timpul. Dacă ești în pană de idei, vezi sugestiile noastre de cadouri în funcție de temperamentul celor dragi și pregătește cadourile perfecte ce își vor ocupa locul sub bradul de Crăciun.

Pentru iubitorii statului acasă

În intimitatea celor 4 pereți vă puteți distra de minune și puteți petrece momente de neuitat. Oamenii care pun pe primul loc atmosfera cozy a unui cămin vor aprecia papucii pufoși și un halat de casă moale, care, împreună cu o lumânare cu un parfum intrigant, le va permite să se relaxeze e canapea după o zi grea. Un element decorativ care să se potrivească cu stilul apartamentului va fi, de asemenea, o idee grozavă – o pernă decorativă, o veioză deosebită sau o vază retro vor înfrumuseța locul magic numit ”acasă”. De asemenea, o pătură este o idee la fel de bună, va face fiecare seară de film mai relaxantă

Pentru sportivul grupului

Oricine are o viață sportivă știe cât de utile sunt diversele accesorii care fac un antrenament mai eficient și mai convenabil. Când pregătiți un cadou pentru un om activ, faceți tot posibilul să luați ceva care să se potrivească sportului pe care îl preferă. O saltea de exerciții va fi utilă unui fan yoga; toți cei care aleargă, merg pe role sau pe bicicletă vor aprecia husa impermeabilă pentru telefon, iar sticla reutilizabilă cu design original va fi îndrăgită de toți cei care se concentrează pe un stil de viață sănătos și sustenabil.

Pentru cei aventuroși

Prietenul tău face drumeții la munte în fiecare weekend? Oferă-i un cadou pe care să îl ia cu el în  următoarea excursie. Ce i-ar prinde bine unui explorator în aer liber? În primul rând, un termos sau  o cană termică, o căciulă călduroasă, o pereche de mănuși sau o pelerină de ploaie.

Pentru cei la modă

Cunoști pe cineva care iubește moda mai presus de orice și urmează tendințele cu sfințenie? Accesorii de brand, pantofi și articole vestimentare – acestea sunt cadourile pe care și le-ar dori. Forma trebuie să fie interesantă și detaliile cât mai atrăgătoare. Sfântul Graal al modei poate fi ascuns sub forma unei poșete, a unui pulover cu un imprimeu intrigant sau a unei eșarfe ușoare ca o pană.

 

Pentru cei veșnic înfrigurați

Trebuie să iei un cadou pentru cineva care se plânge mereu că vine iarna cu temperaturi tot mai scăzute și zilele înnorate? Oferă-i ceva care să îi încălzească și inima, nu numai corpul. Poți alege de la un pulover de lână, accesorii călduroase precum căciuli și mănuși, încălțăminte specială pentru iarnă cum ar fi iconicele cizme Moon Boot sau accesorii pentru casă, precum o pătură moale și o lumânare parfumată.

Pentru copilărosul familiei

Există un copil în fiecare dintre noi – merită să-l scoatem la iveală uneori. Sărbătorile sunt o scuză perfectă pentru a reveni la copilărie, la eroii preferați de basm și la emoțiile din desenele noastre preferate. Donald Duck, Mickey Mouse, gașca Peanuts și echipa Looney Tunes așteaptă cu nerăbdare această întâlnire. Starea de nostalgie și entuziasmul de copil vor fi simțite atât de tine, cât și de cel care va primi cadoul.

Citește alte articole