Inspirație pentru cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Georgiana
|
07 February 2022
|
Timp de citire 5 min
Timp de citire 5 min

Ziua Îndrăgostiților este aproape! Știi deja ce să îi iei cadou persoanei iubite? În loc de flori sau ciocolată, alegeți cadouri inspiraționale, deosebite prin design sau într-o culoare suculentă. Lasă sărbătorirea iubirii să fie o oportunitate de a-ți exprima sentimentele în cea mai minunată formă!

 

Cadouri pentru ea

Diamonds are a girl’s best friend

„Diamonds are a girl’s best friend”, a cântat odată Marylin Monroe. Ei bine, ca parte a unui cadou de Ziua Îndrăgostiților, nu trebuie neapărat să pregătești un inel cu diamante pentru, dar fiecare cadou strălucitor își va merita efortul, cu condiția ca iubitei tale să-i placă și să poarte bijuteriile cu pietre. Înainte de a te decide asupra unei anumite perechi de cercei, brățară, inel sau colier, analizează-i preferințele. Ce culori și forme îi plac? Sau poate te vei decide asupra unei piatre cu un simbolism specific? Acesta este, de asemenea, un avantaj grozav!

Totul despre genți

Nu pot fi niciodată suficiente genți în garderoba unei femei. Ghiozdanele, clutch-urile pe lant sau chiar și cele shopper sunt încântătoare prin dulceața lor ca o cutie de bomboane, de aceea pot deveni un cadou unic de Ziua Îndrăgostiților. În căutările tale, vânează mărcile premium, care se deosebesc prin calitate aparte și pot fi un cadou cu adevărat de lungă durată.

These shoes are made for walking

Ai pe cineva care iubește pantofii și îi colecționează cu pasiune? Atunci ideea unui cadou de Ziua Îndrăgostiților este aproape gata, mai ales că brandurile de încălțăminte surprind mereu cu modele cu adevărat impresionante. Desigur, tocurile înalte nu sunt singura opțiune aici – să nu urmăm tiparele obișnuite. Papucii moi, pufoși, adidașii practici (și drăguți) sau botinele comode pot deveni și ele un cadou de Ziua Îndrăgostiților.

Cu gândul la dragoste

Ce asociezi cel mai mult cu Ziua Îndrăgostiților? Desigur, inimioarele! Deși această temă apare aproape în fiecare an, nu ne săturam niciodată de ea. Ba mai mult, observând nebunia pentru rochia în formă de inimă purtată de personajul principal al serialului „Emily la Paris”, poți spune că acest model este în top. Alege un astfel de cadou cuîndrăzneț, alegând o eșarfă sau o posetă colorată în această formă sau una minimalistă.

Cadouri pentru el

Pentru îndrăgostiți, timpul stă în loc

Dacă persoana iubită se grăbește mereu, întârzie constant sau îi pasă de organizarea atentă a timpului său, atunci un ceas i s-ar potrivi de minune. În mod similar, dacă iubește accesoriile atemporale – ceasul va fi cu siguranță potrivit întrucât este un accesoriu ce nu se va demoda niciodată.

Accesoriile clasice de nelipsit din garderobă

Printre evergreen-urile de Ziua Îndrăgostiților se numără toate ele accesoriile bărbătești, cum ar fi portofele din piele, curele, cravate sau bijuterii pentru bărbați. Dacă habar n-ai de un cadou sau te grăbești, investește în aceste accesorii. Cel mai bine este să te concentrezi pe mărci de calitate, fiind niște accesorii care trebuie să te țină mult timp.

Pe modul de relaxare

Ziua Îndrăgostiților poate fi petrecută romantic sau pe relaxare, cum vreți voi. Prin urmare, oportunitățile de cadouri nu se termină doar cu clasicele lucruri elegante. Papuci, șosete cu modele amuzante, o cană cu motto captivant crezi că nu s-ar potrivi?

Gadget-uri pe care le va iubi

Aceste cadouri pot fi la fel de bine unisex – este important ca ele să îndeplinească așteptările persoanei iubite, să se potrivească cu estetica, interesele și stilul acesteia. Pentru un stil de viață activ, un bidon de apă fancy, reutilizabil, va fi un vis devenit realitate (și poți fi sigur că o vei avea mereu cu tine pe munte, la sală sau când ieși cu bicicleta). O cană cu un slogan drăguț va adăuga splendoare dimineților voastre petrecute împreună, iar albumul foto vă va permite să păstrați cele mai frumoase amintiri pentru totdeauna.