Citește în 2 min 14 Oct 2021

Comfy Zone – cele mai bune haine pentru relaxare

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Toamna nu prea ieșim din zona de confort – cel puțin când vine vorba de haine. Iată 3 opțiuni pentru leneveala de weekend, relaxarea de după muncă și plimbările în natură.

Treningul – cea mai bună alegere

Când spui „confort”, spui „trening”. Această piesă vestimentară indispensabilă are peste 100 de ani! De-a lungul deceniilor, a evoluat de la o uniformă sport la o ținută perfectă pentru diminețile de weekend petrecute acasă, pentru perioada work from home dar și pentru o ieșire în oraș. Treningul este util oricând vrei să te simți liber și confortabil. Și când îi apreciezi versatilitatea, finețea materialului și croiala adaptată siluetei, te avertizăm – nu se va termina cu un singur model în dulap. Oricum, mai multe hanorace cu gluga și joggers în garderoba ta înseamnă mai multe posibilități de ținute! Este un adevărat joc creativ cu culori și croieli, la care se adaugă alegerea accesoriilor (deoarece papucii de casă și adidașii nu sunt tot ceea ce poți asorta cu treningul tău).

Puloverul – căldură și confort

Confortul este căldură, moliciune, libertate … Încearcă să-l găsești în țesături tricotate mai groase, în pulovere groase și cardigane împletite. Invită puloverele tradiționale în garderoba ta, gulerele oversize și   rochiile tricotate. Bucură-te de ele acasă și în aer liber – combinate cu un trening, o cămașă oversize și o pereche de blugi casual, visul confortului de toamnă va deveni realitate.

Ca o plapumă – vestele cu puf

E păcat ca toamna să stai numai în casă! Ceaiul cald băut pe verandă cu vedere la peisajul tulbure, o plimbare în căutarea comorilor naturale de toamnă sau o plimbare cu câinele sunt doar câteva dintre activitățile în aer liber. Orice lucru care să îți țină de cald pe vremea aceasta este binevenit! Merită să investești într-o vestă ușoară și rezistentă, de puf, matlasată – o propunere ultra-confortabilă și perfectă pentru zilele mai reci. Aceasta vor imita confortul unei plapume călduroase, mai ales dacă le porți peste hanorace, pulovere lungi, rochii tricotate sau o ținută casual cu denim în rol principal – va funcționa perfect la orice ieșire în natură.

Citește alte articole