Citește în 6 min 16 Mar 2021

Ce e nou în streetwear? Află care sunt tendințele de anul acesta!

Autor: Georgiana
Timp de citire 6 min

Să ai sneakerși în picioare și un hanorac de bumbac pe deasupra nu înseamnă neapărat o ținută streetwear – acest stil este mai mult decât atât. Vezi care sunt tendințele celor mai populare branduri de streetwear din acest sezon.

Uniforma

Sezonul acesta se poartă foarte mult compleurile. Brandurile de streetwear lansează colecții fascinante prin versatilitatea pieselor și prin caracterul practic al acestora, motiv pentru care oferă în permanență jachete din denim, jachete asemănătoare uniformelor de lucru și pantaloni cu croi drept din materiale ceva mai groase. O paletă de culori redusă bazată pe nuanțe de albastru, bej, gri și măsliniu vă va permite să creați o varietate de stilizări moderne. De asemenea, veți aprecia atemporalitatea și durabilitatea acestor articole.

Un pic de retro

Streetwear-ul este ciclic – din când în când anumite tendințe sunt înlocuite cu altele noi, procesul repetându-se periodic. Hainele și accesoriile retro sunt triumfătoare și astăzi. Mărci de top de streetwear reîmprospătează tendințele din anii 80 și 90, prezentându-le în culori noi și imprimeuri moderne. Așa s-a întâmplat cu seturile de trening, care până nu demult erau considerate îmbrăcăminte de casă. Hanoracele și colanții din bumbac gros se seamănă cu ținutele de acum 30 de ani, mai ales dacă le asortăm cu șosete lungi și Dad Sneakers. Apropo de adidași, talpa masivă nu a ieșit din tendințe, dar în acest sezon, în afară de aceasta, există printre preferințe și adidașii clasici cu o formă cât mai simplă. Prin urmare, merită să acordați atenție modelelor iconice de încălțăminte streetwear, cum ar fi: Adidas Gazelle, Reebok Club C 85 sau Nike Air Force 1.

Accesorii streetwear

Nu putem uita de accesoriile care completează fiecare ținută, inclusiv una streetwear. Să începem de sus în jos – cel mai elegant lucru de purtat este o pălărie tip pescar. Nu și-a pierdut popularitatea de câteva sezoane. În această primăvară, este însoțită și de șepci de baseball, în special cele de la marca New Era. Șepcile se potrivesc foarte bine atât în ​​ținutele pentru femei, cât și în cele pentru bărbați. Nu uităm de borsete și gentuțele cross-body, care încântă prin caracterul practic și designul casual. Dacă sunteți în căutarea unei genți cu mai multă capacitate, investiți în gențile shopper de bumbac. Puneți accent pe un desen deosebit sau un slogan interesant și acesta va câștiga și mai mult atractivitate.

Branduri de streetwear pe care să le urmărești

Dacă vrei să vii cu ceva nou de fiecare dată, trebuie să fii la curent cu tot ce e nou pe piață. Ce branduri merită să le urmărești? Dacă vrei să vezi noutăți din tipul de streetwear ”uniformă”, brandul Dickies este o alegere bună: se concentrează pe calitate, durabilitate incredibilă și confort. Brandul New Era menționat mai sus vă va oferi o mulțime de accesorii potrivite pentru streetwear, în timp ce Diesel vă va completa ținuta cu un ceas de mână. Hanorace foarte cool pot fi găsite în oferta Champion. Să nu uităm de asemenea de giganții streetwear-ului precum Fila, Nike, Reebok sau adidas, care, în afară de ofertele sportive, lansează deseori haine noi și accesorii perfecte pentru persoanele care apreciază confortul. De asemenea, puteți găsi mărci de îmbrăcăminte de stradă poloneze, Local Heroes fiind foarte apreciat la Hollywood, iar brandul Prosto atrage oamenii care călătoresc în jurul lumii în ritmuri de hip-hop.

 

Citește alte articole