Citește în 5 min 04 Mar 2021

Sneakers Store – magazinul tău de încălțăminte sport e aici!

Autor: Georgiana
Timp de citire 5 min

Primăvara merge ”mână în mână” cu încălțămintea sport. Am pregătit o listă cu cele mai tari modele de adidași și teniși. Ție care îți plac cel mai mult?

Șarmul retro al adidașilor

Din când în când, moda se întoarce și începem să folosim din nou haine și accesorii pe care le știm din adolescență sau chiar din adolescența părinților noștri, doar din fotografii. Modelele retro cele mai populare din acest an sunt cele inspirate din moda anilor 70 și 80: formă simplă și precisă, din piele naturală sau ecologică, de culoare albă, neagrăm bej gri, maro sau burgundy. Probabil cele mai cunoscute modele retro sunt Reebok Club C și adidas Superstar. Designul lor simplu a fermecat iubitorii minimalismului.

 
 

Color blocking

Deși se poartă sneakerșii albi simpli, nu se refuză nici modelele mai colorate, cu ajutorul cărora ne putem exprima personalitatea mai ușor. Culorile intense apar, mai ales, în contrast: lila cu galben, albastu cu oranj sau verde cu roșu – toate combinațiile de culori complementare. Dacă acest stil este prea îndrăzneț pentru tine, poți opta pentru versiunile pastelate.

 

Revenirea modelului ”Dad Sneakers”

În această primăvară se anunță revenirea acelor adidași masivi, cu talpă lată și foarte colorați, denumiți ”Dad Sneakers”. “Revenire” este mult spus – acest model a tot cochetat cu moda în ultimele sezoane, pare că nici nu au ieșit vreodată din tendințe. Această tendință este în strânsă legătură cu cea a modei retro, inspirația fiind tot din anii ’70 și ’80. Ce este foarte plăcut la acest model? Că poate fi purtat în fel și fel de combinații: cu trening, jeanși sau chiar cu rochie.

Nu doar pentru antrenamente

În acest sezon va fi greu să distingi care sunt, mai exact, modelele de adidași destinate strict pentru antrenament și care sunt cele potrivite pentru streetwear. Încălțămintea sport-casual se folosește de inovațiile tehnologice și de design din categoria articolelor sportive. Sneakerșii de stradă sunt din ce în ce mai ușori, adesea confecționați din plasă și materiale flexibile și au o talpă foarte bună, cu amortizare suplimentară. Designul lor futurist și confortul maxim vor fi apreciate nu numai în sala de forță – acum putem să ieșim la o alergare dimineața cu o astfel de pereche de sneakerși sau, de ce nu, să ne prezentăm chiar și la o ședință importantă.

 
 

Citește alte articole