Citește în 3 min 06 Mar 2019

Cele 4 trenduri ale sezonului primăvară-vară 2019

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Ne-am documentat care sunt cele mai hot trenduri din această primăvară și vrem să împărtășim cu tine informațiile. Citește articolul și vezi ce recomandă stiliștii, designerii și trendsetterii pentru sezonul acesta.

Animal print

Nu discutăm doar despre leopard, ci despre tot ce înseamnă animal print: șarpe, zebră, tigru, etc. Câte animale, atâtea posibilități! Saint Lauren, Balenciaga și Elie Saab promovează ținutele 100% animal print, din cap până-n picioare. Vor fi la mare căutare rochiile, costumele office, trench-uri și chiar și accesorii în acest imprimeu. Desigur, nu toți avem curajul de a purta o ținută completă animal print, însă poți alege cu încredere o piesă de rezistență care să îți îmbunătățească outfit-ul de la unul clasic la unul în tendințe. Vezi mai jos câteva idei:

1.Bluză Answear   2.Șapcă Answear   3.Rochie Answear   4.Fustă Haily`s   5.Fustă Tally Weijl

Flower power

Nu este nicio noutate că primăvara se poartă hainele înflorate. Este și normal, după o iarnă grea toată lumea își dorește să ”înflorească” prin ținute colorate și vesele. Nici in 2019 nu sărim peste această regulă nescrisă a modei. Vedeta sezonului de anul acesta este printul floral supradimensionat, cu marginile petalelor bolduite. Gucci și Louis Vuitton pun cel mai mare accent pe trandafiri – acest imprimeu arată senzațional pe rochii și bluze vaporoase. Pentru un look extrem de romantic prin care să îți pui în valoare șarmul feminin, poți opta pentru o rochie pastelată din voal și cu un imprimeu floral subtil dar de efect.

1.Rochie Answear   2.Rochie Answear   3.Bluză Answear   4.Rochie Guess Jeans   5.Bluză Only

Culori neutre

Acest stil a fost intens promovat de influencerii din întreaga lume precum Kim Kardashian sau Kendall Jenner. Trendul continuă și anul acesta, culoarea bej fiind personajul principal în ținutele de primăvară. Alăturat unor nuanțe țipătoare, bej-ul a fost vedetă chiar și în ținutele fashioniștilor de la Săptămâna Modei din New York, Londra, Paris și Milano. Așadar, nelipsitul trench bej nu trebuie să lipsească nici anul acesta din styling-ul tău.

1.Fustă Answear   2.Cămașă Vila   3.Pulover Vero Moda   4.Trench Medicine   5.Pantaloni Answear

Costumul office reinterpretat

Acest stil se bucură de tot mai multă popularitate. Pentru a ne bucura de influențele designerilor, Versace, Dolce & Gabbana și Carolina Herrera promovează costumul în dungi, carouri sau înflorat. Un alt mod foarte trendy de a purta costumul este asortarea acestuia cu un top într-o culoare stridentă, ținută recomandată de Etro. Noul sezon marchează o reinterpretare a costumului clasic pentru femei. Chanel și Roberto Cavalli au afișat în prezentările noilor colecții stylinguri compuse din costum și cizme tip cowboy + geacă de motociclist. Interesant, nu?

1.Borsetă Answear   2.Sacou Jacqueline de Yong   3.Sacou Answear   4.Botine Answear   5.Cămașă Medicine

Citește alte articole