Citește în 3 min 07 Mar 2019

Primăvara pentru bărbați: tot ce trebuie să știi despre ținutele acestui sezon

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Fie că vrei să devii un trendsetter sau pur și simplu îți place să îți fie apreciat stilul vestimentar, este bine să ai o idee despre ce se poartă în acest sezon.

De ceva timp, moda bărbaților de pe podiumuri a fost prezentată destul de caricatural: culori și tendințe extravagante, asocieri bizare ale articolelor, haine pe care un om obișnuit nu ar îndrăzni să le îmbrace. Totul se schimbă în acest sezon – propunerile marilor case de modă sunt echilibrate, elegante, îmbină clasicul cu tendințele moderne. Anul acesta puteți urmări prezentările de modă masculine fără grijă.

Iată ce culori și stiluri se recomandă pentru ținutele domnilor din acest sezon:

Costumul 

Costumul nu trebuie purtat doar pentru ocazii speciale – în acest sezon îl purtăm chiar și în ținutele casual, confecționat din material moale care să se așeze bine pe corp și în versiunea supradimensionată, ceea ce au arătat Balenciaga și Louis Vuitton pe podium. Sacourile cu o croială bine definită, cu mâneci ascuțite, linia umărului subțire și două rânduri de nasturi, au revenit în trend. Dolce & Gabbana promovează de asemena stilul retro, în care bărbații adevărați poartă costum. Pentru un plus de expresivitate, alege costumul într-o culoare deosebită și un model în dungi sau carouri. Dacă îți place să ieși în evidență, accesorizează-ți costumul cu pini și poartă un tricou în loc de cămașă.

1.Sacou S. Oliver   2.Cămașă Selected   3.Vestă Selected   4.Sneakers Tommy Hilfiger   5.Cosum Scotch & Soda

Beige – culoarea preferată

Dacă ești obosit de printuri extravagante și culori puternice sau pur și simplu nu te caracterizează, pariază  pe bej. În mod tradițional, costumele și jachetele bej sunt o alegere bună doar pentru zilele calde, dar această culoare ar trebui inclusă și în alte ținute mai neobișnuite. Noul aspect neutru, subtil, a devenit un hit atât pe podiumuri, cât și în moda urbană. O surpriză a modei de anul acesta sunt pălăriile bărbătești – tot bej ?.

1.Pălărie Review   2.Geacă Geox   3.Cămașă Mango Man   4.Teniși Converse   5.Tricou Adidas Originals

Citește alte articole