Citește în 4 min 18 Feb 2021

Cele mai căutate 5 modele de blugi din acest sezon

Autor: Georgiana
Timp de citire 4 min

În primăvara anului 2021, aducem înapoi câteva clasice din denim, ne concentrăm asupra confortului și a culorilor feminine. Vezi ce tendințe apar în materie de blugi în noul sezon!

Mergi la sigur cu blugii drepți și subțiri

Blugii drepți sunt unul dintre modele care vor domina în acest sezon. Croiala dreaptă subțire este mai confortabilă decât blugii skinny învechiți și, în același timp, foarte clasică. Blugii drepți și cu talie înaltă vor modela silueta și vor lungi optic picioarele. În primăvara anului 2021, purtăm acești blugi în mai multe moduri: până deasupra gleznei sau lungi, până ating pantofii. Fanii anilor 90 vor fi încântați să îi combine cu adidași, iar cine preferă stilul clasic franțuzesc, îi poate combina cu ușurință cu mocasini și o jachetă oversize.

 

Hitul sezonului – blugii evazați

Ne-am reîmprietenit cu ei anul trecut – blugii flare au revenit pe valul nostalgiei în anii ’70. În acest sezon, pantalonii evazați domină în continuare printre trendsetters, dar de data aceasta se concentrează pe stiluri puțin mai delicate. Croiala blugilor curg în jurul coapselor și se lărgesc ușor începând de la genunchi în jos. În plus față de cei clasic evazați, există și modelul foarte lung, bootcut, care subțiază perfect silueta.

Tipul ”relaxat”

În ultimul an, ne-am îndrăgostit de confort și nu vom renunța la el cu ușurință. Dorința de confort este vizibilă și în moda blugilor – acest sezon este dominat de pantaloni cu croială lejeră, garantând libertatea de mișcare. Această categorie include nu numai blugii drepți și moi, ci mai presus de toate blugii boyfriend și pantalonii largi și strâmți în talie, mom-jeans. Toate aceste tipuri de blugi pentru femei, pe care le cunoaștem de ani de zile, au un lucru în comun în această primăvară – libertate de mișcare, nonșalanță și confort. Cum le purtăm? Fie băgați în ghete/bocanci, fie îi rulăm până deasupra gleznei, fie îi lăsăm să cadă nonșalant peste pantofi. Dacă nu doriți să renunțați la stilul glamour, tocurile înalte și o centură în talie vor da ținutei nota potrivită de strălucire.

Nu renunțăm la blugii rupți

Anul trecut ne-am bucurat de blugii rupți, iar în 2021 aceste ”artificii” se concentrează, în special, pe zona genunchilor. Acest model a fost purtat cu entuziasm de cei mai mulți trendsetteri în ultimele zile din Săptămâna Modei, a apărut și pe podiumul lui Etro. Tăieturile uriașe din genunchi arată cel mai bine pe pantalonii cu croială largă, așa că alegeți aceste stiluri dacă doriți un aspect nonșalant.

Nu numai albastru – ce nuanțe predomină în acest sezon?

Este adevărat că ne-am obișnuit cu nuanța clasică albastră de denim, dar a venit timpul să experimentăm. Blugii largi arată interesant în culori vii. Blugi pastel în nuanțe de roz deschis, oranj-piersică sau galben-lămâie apar pe podiumurile și pe străzile din marile capitale ale modei. Cei albi, ca un sorbet de gheață, în combinație cu textura dură a denimului creează un duo interesant. Blugii deschiși la culoare vor fi perfecti pentru un look fresh, de primăvară.

 

Citește alte articole