Citește în 5 min 11 Feb 2021

Tu ai Answear – Tu ai reduceri! Ce produse merită atenția ta în perioada de reduceri?

Autor: Georgiana
Timp de citire 5 min

Avem două vești bune pentru tine. În primul rând, ne luăm încet la revedere de la iarnă (chiar dacă temperaturile încă nu sunt de acord cu noi). În al doilea rând, finalul sezonului rece vine întotdeauna cu reduceri! Vezi ce produse sunt tocmai bune de vânat în campania de reduceri FINAL SALE!

Jachete și trenciuri pentru primele zile de primăvară

Ce nu lipsește niciodată din campania promoțională de iarnă? Gecile și paltoanele într-o varietate de culori.  Final Sale este o perioadă excelentă pentru a-ți cumpăra haine de pus pe deasupra, mai subțiri sau mai groase. Pe unele le vei purta chiar acum, cât încă mai sunt temperaturi scăzute, iar pe celelalte le vei purta când vor da primele raze de soare primăvăratic.

În ce merită să investești? În articole de calitate care, în mod obișnuit, au un preț ceva mai ridicat. Aici se încadrează paltoanele din lână sau gecile cu puf natural de gâscă. De asemenea, jachetele din blană artificială sunt încă o alegere foarte inspirată, mai ales dacă îți place să urmezi tendințele din modă. Desigur, nu trebuie să uităm de hainele mai subțiri, de primăvară: trenciurile bej sau negre, gecile de piele sau de blugicămășile-jachetă în carouri, toate acestea se poartă indiferent de tendințe, fiind niște articole clasice, așa că nu trebuie să ratezi ocazia de a-ți lua un model de calitate la un preț considerabil mai mic.

Uniforma pentru work from home

Pandemia dă semne că se simte foarte bine printre noi și pare că nu va dispărea prea curând. În acest sens, tendința de ”work from home” nu va dispărea nici ea, cel puțin nu în viitorul apropiat. De când tot stăm acasă, din fericire, ne-am mai obișnuit cu ideea și începem să ne bucurăm de viață așa cum e ea, cu bune și cu rele. Așadar, printre avantajele de a sta mai mult în caz se numără și faptul că ne-am obișnuit cu haine mai confortabile decât cămașa și cravata, fusta creion sau sacoul. Ne-am obișnuit cu cardigane pufoase și moi, helănci în culori plăcute, hanorace, rochii tricotate și toate celelalte articole vestimentare care nu te strâng, nu te zgârie și nu se șifonează la cea mai mică mișcare. Acum este momentul să te uiți după haine confortabile la prețuri foarte bune.

Ceva pentru viitor

Închiși între patru pereți, odată cu limitarea călătoriilor și a evenimentelor, visăm tot mai mult la momentul în care vom pleca în vacanță sau la un festival. Nu ne pierdem speranța și știm că, la un moment dat, ne vom bucura de aceste lucruri, fără restricții. Rochiile vaporoase de vară sau cele cocktail, hainele de outdoor pentru traseu pe munte, costumele de baie, toate acestea ne vor fi folositoare atunci când se vor ridica restricțiile. Bărbații se pot uita după bermude de plajă, tricouri, sacouri sau adidași. Nu uităm nici de accesoriile care ne completează atât de frumos ținutele atunci când le purtăm, precum ceasurile, poșetele sau bijuteriile.

Shopping-ul ne relaxează și ne aduce bucurie, de ce să nu profităm de prețurile mici pentru o sesiune de shopping de calitate?

Mergi la FINAL SALE >>>>

Citește alte articole