Citește în 3 min 27 Sep 2019

Noile colecții premium pentru bărbați

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Vrei ceva nou în garderobă în această toamnă? Pariază pe noutățile noastre premium care te vor duce într-o dimensiune complet diferită a ținutelor de toamnă!

Încălzit în primul rând

Temperaturile au scăzut, este timpul să te uiți după haine călduroase. Și ce te va încălzi mai bine decât un pulover de lână? În acest sezon, ne concentrăm pe țesături groase, împletite în modele rafinate. Puloverul pe gât este binevenit – în acest tip de pulover, nu numai că îți va ține foarte bine de cald, dar vei și arăta cu adevărat grozav, mai ales dacă alegi nuanțe de crem care adaugă un plus de strălucire și întinerire. Fanii streetwear vor fi mulțumiți de puloverele cu inscripții și aplicații, care sunt o bună alternativă la puloverele casual.

1.Pepe Jeans   2.Polo Ralph Lauren   3.Polo Ralph Lauren   4.Tommy Jeans   5.Iceberg

Denim atemporal

Ce să porți când este încă prea cald pentru geacă și prea rece pentru a ieși fără ea? Jacheta din denim este răspunsul. Denim gros, de înaltă calitate, rămâne în tendințe. Poți alege, de asemenea, un model cu blaniță artificială, în estetică vintage. O geacă de blugi se va potrivi cu alte stiluri la modă: pantaloni din raiat, pulover cu guler sau cămașă.

1.Calvin Klein Jeans   2.Calvin Klein Jeans   3.Pepe Jeans   4.Pepe Jeans   5.Desigual

Pantofii de zi cu zi

Pantofii garantează un aspect profesional. Prin urmare, abordează modelele rezistente și calitative pe care să le îngrijești corespunzător pentru a te bucura de ele cât mai mult timp. Adidașii și ghetele sunt obligatorii toamna. Culori recomandate? Negru pentru stilizări elegante și maro coniac, pe care le poți combina cu orice altă culoare.

1.Joop!   2.Tommy Hilfiger   3.Dr Martens   4.Tommy Hilfiger   5.Strellson

Cele mai la modă accesorii de toamnă

Cireașa de pe tort vor fi accesoriile la modă și utile în același timp. O curea, o geantă, o șapcă sau un ceas de bună calitate sunt aparent niște lucruri mici, dar te asigurăm că sunt, de fapt, detalii foarte importante pentru aspectul final, deci nu renunța la ele.

1.Lacoste   2.Scotch & Soda   3.Fossil   4.Polo Ralph Lauren   5.Polo Ralph Lauren

Citește alte articole