Cele mai la modă paltoane și haine de blană pentru iarna anului 2019

Paltonul și haina de blană – nu te vei despărți de ele în următoarele câteva luni. Vezi noutățile noastre!

Purtăm paltoane și jachete în fiecare an și acest lucru nu este neobișnuit – până la urmă, temperaturile scăzute necesită îmbrăcăminte adecvată. În fiecare sezon, totuși, merită să pui ceva special, astfel încât să îți țină de cald, dar și să ieși în evidență pe stradă, în labirintul de paltoane gri și negre. Înfășurați-vă cu o blană caldă în această iarnă. Lungă, scurtă, în culori nature sau neon, din blană sau din pluș … Designerii s-au îndrăgostit de acest material atât de plăcut la atingere. Este important doar că blana să fie artificială – până la urmă, nimeni nu vrea să contribuie la suferința animalelor.

Haina de blană

Blana din acest sezon se prezintă în 2 versiuni. Moschino și Celine promovează haine de blană masive, ce ne duc cu gândul la moda din Rusia. Culorile nature, firul lung și umerii evidențiați vă vor permite să emanați încredere și modernitate. Pe de altă parte, blănurile de culoare pastel sau nuanțe tari rămân printre favoritele sezonului. Ce model vei alege?

Palton de pluș

Anii 70 s-au întors! Un palton cu blană scurtă care se simte ca un ursuleț de pluș este un exemplu de boom retro. Modelul ideal ar trebui să atingă lungimea genunchiului și să fie suficient de liber pentru a sublinia maxim structura blândă și moale a materialului. Un palton teddybear purtat cu cămașă poate fi o bază excelentă pentru stilizările feminine – asortat cu cizme de piele, așa cum propune Salvatore Ferragamo, ținuta va deveni un real succes!

Cojocul

Ți-e teamă că vei arăta prea masiv în haina de blană? Încearcă un cojoc din lână de oaie – această haină uitată a revenit în tendințe. Modelele lungi sunt perfecte pentru stilizările boho, deoarece se îmbină de minune cu rochiile florale și cizmele din piele artificială. La rândul său, în combinație cu un costum feminin, vei obține o ținută ieșită din comun pentru a merge la serviciu. Există și varianta mai scurtă de cojoc cu guler de blană – acesta poate fi purtat cu încredere la un styiling urban: blugi drepți, hanorac cu logo sau pălărie beanie.

Author: Georgiana Pana