Cele mai trendy costume de baie din 2020

08/07/20

Pune-ți un costum de baie din două piese sau întreg și hai în apă! Fie că este vorba de mare, lac sau piscina din oraș – o ținută elegantă și încrederea de sine sunt deosebit de importante atunci când ești îmbrăcată în costum de baie. Află care sunt cele mai trendy costume de baie pentru vara 2020!

Visezi deja la plajă? În primul rând – pregătește-ți costumul de baie perfect. Nu există schimbări revoluționare în acest an. Costumele de baie pentru vara 2020 sunt inspirate de cele mai tari tendințe. În plus, costumele de baie dintr-o singură piesă nu mai sunt asociate doar cu înotătorii profesioniști ci le poți purta chiar și într-o ținută de zi, cu pantaloni sau fustă. De asemenea, sunt foarte populari și bikinii cu talie înaltă, care vor fi pe placul femeilor cu exces de grăsime în jurul taliei, deoarece maschează perfect burtica proeminentă și subliniază talia. Ce altceva mai este în tendințe?

Culori de top pentru vara 2020

În urmă cu câteva sezoane, am fost încântați de culorile roșu și neon care se potriveau cu pielea bronzată. În această vară, tendințele rătăceșc spre culorile pământului, care domină și în garderoba noastră de zi cu zi. Așa că pariem pe toate nuanțele de bej și maro, kaki, verde, precum și cărămiziu. În afară de culorile uniforme, combinațiile contrastante sunt de asemenea la modă – adaugă un caracter modern, tineresc costumului de baie.

Costume de baie cu imprimeu – pe care să îl alegi?

Ținuta de plajă este o reflectare a tendințelor sezoniere de pe podium, motiv pentru care moda plajei este dominată de aceleași modele care sunt prezente și pe rochii, bluze sau pantalonii scurți din acest sezon. În această vară, motivele florale și tropicale sunt cele mai populare – pe lângă flori mari, colorate, apar și linii nostalgice asociate stilului retro, care s-au întors în acest sezon. Așadar, veți găsi ținute dintr-o singură piesă în dungi verticale (rețineți – ele subtiază perfect figura) sau buline drăguțe.


Decupaje și accesorii – ce elemente sunt la modă?

În fiecare vară, sunt câteva elemente noi în moda costumelor de baie. Una dintre noutățile de anul acesta este acoperirea abdomenului cu un surplus de material. Astfel, se accentuează formele feminine și se acoperă părți problematice ale siluetei precum o burtică proeminentă. Aceste modele de costume se așază frumos pe șolduri și în jurul bustului creând o ținută demnă de o zeiță!O altă noutate este decupajul în dreptul abdomenului în forme simetrice sau asimetrice ce dau un aspect ieșit din comun. Vei atrage multe priviri la plajă purtând un costum de baie cu o croială extravagantă. Un element foarte popular în acest sezon este prezența curelușelor și a prinderilor prin înnodare. Acestea armonizează croielile triunghiulare și, de asemenea, accentuează formele corpului.

 

Video

Concursuri

#WeAreTheAnswear