Citește în 6 min 10 Jul 2020

Cum să arăți premium pe timpul verii? Vezi cele 4 trucuri pentru o ținută de lux!

Autor: Georgiana
Timp de citire 6 min

Vara, în ciuda schimbărilor meteorologice foarte dese, un adevărat dans al caniculei ploilor torențiale, îți poți păstra eleganța indiferent de vreme. Află care sunt cele 4 trucuri prin care poți avea o ținută premium la orice oră dintr-o zi de vară!

Atenție la materiale

Vara nu cunoaște niciun compromis – dacă vrem să ne simțim cu adevărat confortabil și pentru ca hainele noastre să aibă un aspect calitativ, în zilele călduroase trebuie să purtăm doar țesături naturale. Inul, bumbacul sau mătasea vor funcționa bine în zilele toride de vară. Țesăturile naturale sunt aerisite și permit pielii noastre să respire . Unde mai pui că arată și excelent în lumina soarelui. Acesta este motivul pentru care designerii le includ în colecțiile de vară. Amintiți-vă că luxul nu se referă doar la haine și accesorii scumpe – ci și la calitate, confort și încredere.

 

Culori de lux pentru vara 2020

Alături de tendințele în schimbare, există și culori dominante – purtarea lor este un semn al cunoașterii tendințelor. În vara anului 2020, merită să aruncăm o privire la nuanțele pastelate, care vor adăuga o notă de lux ținutei tale. Concentrați-vă pe Millenial Purple, nuanța pastelată a lavandei, atât de îndrăgită de influencerii momentului. De asemenea, vă puteți împrieteni cu albastru, care este perfect pentru o cămașă de vară. Albul nobil este și el o alegere foarte potrivită. În acest sezon, designerii promovează pantalonii, pantalonii scurți eleganti, cardiganele subțiri și rochiile din dantelă în această culoare. Chiar și cele mai simple elemente albe ale garderobei vor arăta întotdeauna scumpe și de o calitate deosebită.

   

Articole must-have în garderoba de vară

Există mai multe articole de garderobă care vă vor permite să arătați excelent în orice moment al zilei sau al nopții. Garderoba de vară ar trebui să includă un sacou subțire într-o culoare deschisă – în combinație cu pantaloni scurți sau o rochie de vară va oferi o ținută foarte potrivită pentru momentele ceva mai răcoroase. Vorbind de pantaloni scurți, aruncați o privire la modelele cu pliuri care vă vor scoate în evidență silueta, oferind impresia de formă a clepsidrei. Nu uitați de o cămașă minimalistă cu detalii perfect croite: fără ațe ieșite din cusătură, fără paiete lipsă sau nasturi descusuți, etc. Și dacă ești femeie, nu uita de hitul acestui sezon: rochiile albe și bluzele din dantelă, inspirate din celebrul stil victorian.

Accesorii pentru ținutele premium

Nu există un outfit complet fără accesorii. Când vine vorba de bijuterii, pariați pe elemente minimaliste și clasice, cum ar fi cerceii din aur și perlele, care au câștigat inimile modelelor și stiliștilor. O geantă în nuanțe de bej sau maro va adăuga o notă de eleganță, plus că se potrivește perfect cu o ținută în culori deschise precum alb. Referitor la încălțăminte, flip-flops și sandalele cu calapodul pătrat domină tendințele în această vară. Dacă sunteți în căutarea de adidași sau teniși, căutați modelele tradiționale albe care înfățișează stilul preppy. În cele din urmă, adaugă o pălărie outfitului tău de vară. Cu un bor imens demn de o divă de la Hollywood sau un model clasic în stil panamez, dar cu gust, pălăria este accesoriul de neînlocuit atât acasă, în ​​oraș, cât și în vacanță.

Citește alte articole