Citește în 3 min 10 Dec 2018

CHRISTMAS PARTY: Secretele vestimentației masculine

Autor: Georgiana
Timp de citire 3 min

Sărbătorile vin în 3..2..1, puf! Sunt aici deja! Urmează evenimentele de Crăciun, tu cu ce te îmbraci pentru a impresiona cu stilul tău vestimentar? Iată propunerile noastre cu care nu vei da greș niciodată!

Toată luna decembrie este presărată cu petreceri: alături de prieteni sau familie, la locul de muncă sau evenimente organizate de terțe persoane, poate chiar un colaborator de-al tău. Vei avea numeroase ocazii de a socializa și de a cunoaște oameni noi. Întotdeauna este bine să faci o impresie excelentă de la început, iar ținuta influențează foarte mult primul contact cu o persoană necunoscută. Citește cu încredere sfaturile noastre și fii sigur că toată lumea îți va aprecia stilul vestimentar.

Confortabil și elegant

Dacă îți place eleganța însă nu te prinde foarte bine acest stil, acum este momentul să te joci! Nu contează unde se ține petrecerea sau cu cine. Alege o cămașă cu un print vesel, lasă-le pe cele simple pentru alte ocazii. Pe sub cămașă poartă o maletă de culoare închisă, adaugi sacoul preferat și iată rezultatul: super confortabil și îndeajuns de elegant pentru o petrecere de Crăciun.

1.Sacou Premium by Jack&Jones   2.Pantaloni Jack&Jones   3.Cămașă Medicine   4.Curea de piele Medicine   5.Helancă Pierre Cardin

1.Sacou Selected   2.Vestă Medicine   3.Pantaloni Medicine   4.Helancă Premium by Jack&Jones   5.Pantofi Strellson

Puloverul într-o nouă versiune

Un pulover poate fi la fel de elegant precum un sacou. Tot ce trebuie să faci este să alegi un material fin, de foarte bună calitate, care nu își va schimba aspectul după numai câteva purtări. Pune accentul pe o culoare îndrăzneață, cum ar fi roșu, la care asortezi o cămașă albă și pantaloni negri. Contrasul dintre aceste culori este echilibrat, ținuta nu va fi niciodată nici prea elegantă, nici prea casual. Cum ți se pare?

1.Cămașă albă Pierre Cardin   2.Cravată Mango Man   3.Pulover S. Oliver   4.Palton Scotch & Soda

Costumul extravagant

Ce tip de ținută este considerată cea mai masculină vestimentație? Costumul, normal. De Sărbători, poți jongla cu multitudinea de modele mai îndrăznețe, nu este nevoie să apelezi la același costum plictisitor. Așa cum arată și propunerile din partea Pitti Uomo, încearcă să adaugi carouri, dungi, culori interesante și vei ieși în evidență dintr-o multitudine de costume gri.

1.Pantaloni Medicine   2.Sacou Medicine   3.Cămașă Pierre Cardin   4.Vestă Medicine

Clasic

Desigur, dacă nu te încântă experimentele vestimentare și stilul tău este unul clasic, o cămașă deschisă la culoare și un papion din satin poate fi o alegere excelentă pentru cina din seara de Crăciun. Aceeași ținută va fi potrivită și pentru noaptea dintre ani și nu se va demoda niciodată.

1.Sacou Trussardi Jeans   2.Cămașă Pierre Cardin   3.Papion Mango Man   4.Pantaloni Scotch & Soda   5.Curea din piele Calvin Klein   6.Pantofi Strellson

Citește alte articole