Citește în 2 min 08 Feb 2019

Colecția DUELUL STILIȘTILOR este acum disponibilă pe answear.ro!

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

În urma concursului Duelul Stiliștilor am lansat o colecție super fresh, plină de stil. Simte-te și tu ca un stilist adevărat combinând cele mai funky articole!

Dacă ai urmărit evoluția concurenților din Duelul Stiliștilor, deja cunoști unele produse din colecție. Ediția limitată este inspirată din articolele puse la dispoziție în cadrul finalei concursului la care am adăugat și altele la fel de fashioniste. Dacă nu ai văzut încă styling-urile finaliștilor și ale câștigătorilor, intră aici >>>

Ne-am dorit să se bucure cât mai multe femei de o astfel de colecție fashion. Știm că moda este pasiunea ta și vrem să fim alături de tine în fiecare ținută pe care o creezi. Acum a venit momentul mult așteptat în care colecția Duelul Stiliștilor este disponibilă pe site și îți poți stiliza outfit-urile la un alt nivel. Întoarce toate privirile, admirația celor din jur va fi neprețuită!

Colecția ediție limitată Duelul Stiliștilor

Creată după trendurile anului 2019, materialele folosite sunt diversificate iar asimetria conferă colecției o nuanță avangardistă. Toate produsele pleacă de la un articol clasic, cum ar fi o cămașă albă, însă asimetria și modul de interpretare al produsului este original, modern.

Culorile colecției sunt fresh, printurile înflorate sunt combinate într-o joacă a pastelurilor, iar nuanțele puternice de roz și bleu sunt în contrast cu alb și bleumarin. Indiferent de articolul preferat din colecție, vei epata printr-un stil original. Fiind ediție limitată iar articolele atât de ușor de asortat, fii sigură că vei avea foarte multe ocazii în care vei fi atracția evenimentului, trebuie doar să ai încredere în tine!

Vezi aici colecția ediție limitată Duelul Stiliștilor >>>

Citește alte articole