Citește în 2 min 07 Feb 2019

Ținute pentru EL de Valentine`s Day

Autor: Georgiana
Timp de citire 2 min

Rezervarea la restaurant a fost făcută, cadoul este pregătit, iar ea abia așteaptă să vă sărbătoriți iubirea. Surprinde-o cu un outfit plin de stil. Tratează această seară în doi ca și cum ați fi la prima întâlnire și vrei să o cucerești. Citește propunerile de ținute cu care o vei impresiona din prima clipă!

Ținutele masculine – nenumărate posibilități! Am selectat mai jos câteva propuneri de outfit. Ține cont de locație și de temperaturile de afară. În orice caz, chiar dacă alegeți să petreceți acasă, poartă ceva stilat. Luptă-te pentru recucerirea femeii de lângă tine, adu înapoi fluturașii aceia din stomac de la primele voastre întâlniri!

Pentru o cină romantică la restaurant, o alegere foarte bună este costumul, însă renunță la culorile închise, bleumarin sau negru. Ai încercat vreodată să porți pantalonii de o culoare și sacoul de altă culoare? Încearcă să combini texturile între ele: sacou simplu la pantaloni în carouri. În loc de cămașă, poți opta să porți pe sub sacou un tricou alb sau chiar un hanorac cu glugă.

Pantaloni Premium by Jack&Jones   Tricou Only&Sons Sacou Mango Man   Hanorac Review   

Pantaloni Scotch&Soda

Pantaloni Review   Cămașă Mango Man   

Jachetă Premium by Jack&Jones

Cămașă Tommy Hilfiger   Pantaloni Mango Man   

Pulover Mango Man   Curea Scotch&Soda

O altă opțiune de ținută este cămașa albă fără sacou. Pentru un plus de stil, poartă cu această combinație de pantaloni chinos cu sneakerși. Aruncă la final un pulover peste umerii tăi pentru a avea un aer de nonșalanță și fi sigur că îi vei încânta fiecare privire ?

Citește alte articole