Citește în 5 min 22 Jul 2020

Cu ce ne îmbracăm la nuntă în 2020? Inspirație pentru ea și pentru el

Autor: Georgiana
Timp de citire 5 min

Sezonul nunților a început încet-încet, chiar dacă pandemia ne obligă la un număr mai mic de invitați. Dacă te numeri printre invitații unei nunți în perioada aceasta, asigură-te că vei avea o ținută ideală pentru un eveniment festiv din plină vară.

Un lucru este sigur – în acest sezon ne luăm la revedere de la petrecerile mari și fastuoase. Cele mai multe nunți de anul acesta vor fi petreceri restrânse și ceva mai modeste. Aveți deja o ținută în minte? Dacă încă nu sunteți siguri cu ce vă veți îmbrăca la nuntă, inspirați-vă din propunerile noastre.

Rochii de nuntă în 2020

Rochia pare a fi cea mai bună opțiune pentru o nuntă de vară. Este elegantă și practică – ai nevoie doar de câteva detalii pentru a străluci la petrecere. În acest sezon pastelurile sunt cele mai căutate, așa că merită să le acordăm atenție. Culorile strălucitoare se potrivesc cu sărbătoarea de vară – creațiile în nuanțe de roz deschis, albastru, mentă, lavandă sau galben-lămâie vor fi un succes. Ce faci dacă nuanțele pastelate ți se par prea blânde? Alege imprimeuri florale sau o culoare intensă de vară, cum ar fi roșu sau portocaliu. Suntem siguri că nu trebuie să îți reamintim că duetul alb-negru nu este cea mai bună alegere pentru o nuntă de vară.

 

Croiala rochiei trebuie să se potrivească cu silueta ta. Dacă vrei să urmezi tendințele, căută o rochie maxi din materiale suprapuse care te vor face să arăți ca o zeiță din Grecia Antică. Un alt model foarte potrivit este rochia lungă din satin sau midi cu franjuri.

Accesorii potrivite pentru o nuntă

În mod tradițional, alegem tocurile și poșetele strălucitoare, cu mult sclipici și paiete. Totuși, ai putea să încerci niște accesorii în tonuri pastelate, care să se completeze perfect cu rochiile fluide de vară. Există, de asemenea, texturi, cum ar fi imitația de piele de șarpe în relief. În ceea ce privește bijuteriile pentru nuntă, clasicele acestui sezon sunt pandantivele discrete pe un lănțișor subțire, brățări subtile și cercei cu perle sau pietre prețioase.

 

Moda masculină: Costum de vară pentru nuntă

Zilele costumelor plictisitoare și voluminoase din poliester sunt, din fericire, lăsate mult în spatele nostru. Ținuta ideală a unui bărbat ar trebui să depindă de sezon și tipul petrecerii. Dacă mergeți la o nuntă foarte formală, optează pentru un costum negru elegant. În caz contrar, dacă petrecerea începe din timpul zilei, veți avea ocazia să purtați un costum mai lejer. În timpul verii, sunt populare sacourile în nuanțe de gri, bej și albastru, adesea cu imprimeuri. Astfel de seturi mai puțin formale arată bine la o petrecere în grădină sau organizată după-amiaza, în lumina soarelui. Puteți alege fie un set viu colorat, fie un costum într-un set cu imprimeuri fine și cu o vestă. Nu uita de cămașa cu…mânecă lungă. Nu te vei încălzi într-un model dintr-un material de calitate și nu vei face o greșeală estetică. Niciodată nu se potrivește cămașa cu mânecă scurtă la un eveniment elegant, este exclus. Culorile dorite sunt alb și albastru deschis, cele mai potrivite pentru costumele subțiri, de vară.

Accesorii elegante pentru bărbați

Un bărbat la o nuntă de vară ar trebui să arate impecabil, iar acest lucru poate fi realizat foarte ușor cu ajutorul unor accesorii: o cravată sau o papion și o eșarfă cu un imprimeu potrivit în buzunar. Costumul trebuie completat cu o curea din piele și un ceas elegant. Puteți asorta cu ușurință nuanța maro a accesoriilor cu gri, bej și navy. Dacă doriți să adăugați o mică extravaganță ținutei de nuntă, jucați-vă cu nuanțele și modelul șosetelor – acest lucru vă va face cu adevărat un cunoscător al tendințelor!

Citește alte articole