Citește în 5 min 29 Mar 2019

Cu ce ne încălțăm în sezonul SS19 ?

Autor: Georgiana
Timp de citire 5 min

Zilele însorite cer încălțări noi! Înainte să începi cumpărăturile, hai să îți facem cunoștință cu cele 9 tendințe care vor domina în acest sezon.

Te-ai saturat de frig? Și noi! De aceea ți-am pregătit o scurtă trecere în revistă a celor mai la modă încălțări din această primăvară. Pe unele dintre ele le poți purta deja, pe când sandalele mai au de așteptat puțin, deși merită să le iei de pe-acum, să nu se golească stocurile mai târziu!

Noile tendințe seamănă cu cele pe care le cunoaștem din anotimpurile anterioare, unele culori sau modele ne sunt familiare, pe când altele sunt destul de controversate. Există, de asemenea, o revenire nostalgică la modelele din ultimele decenii. Deci, ce va fi în top în sezonul SS19?

1.Pantofii albi

Albul a devenit trendul principal în acest sezon. Acum puteți începe să purtați cizme albe, trend ce a fost foarte popular la Săptămâna Modei din Paris. Cizmele și botinele ți se par prea controversate? Alege în acest caz sandale cu toc alb sau balerini și vor arăta excelent pentru ținutele pastelate de primăvară.

1.Wojas   2.Answear   3.Steve Madden   4.Marco Tozzi   5.Gioseppo

2.Snake print

Animal print-ul nici nu are intenția de a fi trecut. Deja ne-am împrietenit foarte bine cu el, de mai bine de 2 sezoane este prezent în toate prezentările designerilor. În primăvară, totuși, trecem de la leopard la imprimeul de șarpe. Botinele cu toc înalt și balerinii cu acest model dau o valoare interesantă oricărei ținute. Poți să le porți cu succes cu blugi prespălați sau în versiunea Șarpe-din-cap-până-în-picioare, cu o rochie snake print.

1.Answear   2.Answear   3.Answear   4.Parfois   5.Steve Madden

3.Cowgirls

Trendul cunoscut din Vestul Sălbatic revine în această primăvară. Foarte multe celebrități au adoptat deja acest stil, Sienna Miller pare nedespărțită de cizmele ei cowgirl și îi stă atât de bine! Cele mai la modă modele vin de la Chloe și Gianni Versace, dar există atât de multe modele mult mai accesibile ca preț, inspirate după colecțiile marilor case de modă. Le poți purta cu rochii vaporoase, fuste mini din denim sau cu jeanși evazați, ca un adevărat actor din filmele western!

1.Answear   2.Answear   3.Answear   4.Answear   5.Answear

4.Cu călcâiul la vedere

Iubitoarele stilului clasic vor fi foarte fericite de revenirea încălțărilor cu călcâiul expus. Modelele cele mai în vogă vor fi, cu siguranță, cele acoperite cu animal print, în nuanțe de nude sau cele cu un toc caracteristic, extravagant. Fie că alegi platforme, sandale cu toc sau pantofi, important este să ai călcâiul descoperit. Să vină vara!

1.Steve Madden   2.Answear   3.Answear   4.Guess Jeans   5.Mango

5.Transparență

Pantofii transparenți își datorează popularitatea lui Kim Kardashian. Deși estetica lor este extrem de controversată, nu intenționăm să ne despărțim deloc de ei. În primăvară vom combina transparența cu inserții din piele și material textil.

1.Public Desire   2.Steve Madden   3.Steve Madden   4.Public Desire   5.Steve Madden

6.Tocul pătrat

Aparent lipsit de grație, tocul gros este iubit de designerii din toată lumea. Moda tocului pătrat revine direct din anii `60 și este apreciată de toate adeptele stabilității, atât în viață, cât și pe tocuri 🙂 ! Modelele cele mai râvnite sunt cele în culori vii. Asta au făcut Chloe și Versace, care au decorat în plus tocul pantofului cu panglici, catarame sau bijuterii.

1.Tamaris   2.Solo Femme   3.Steve Madden   4.Pollini   5.Marco Tozzi

7.Sandale Floss

 Acesta este un hit absolut! Îți amintești sandalele minimaliste din anii ’90-2000 din dulapul lui Carrie Bradshaw? Acum au revenit la modă. Cele mai populare modele sunt caracterizate de curele subțiri care înfășoară piciorul și uneori glezna, cu toc și vârful tălpii pătrat. Orice model ai alege, toate sunt la mare căutare, bucură-te de ele din nou!

1.Gioseppo   2.Public Desire   3.Public Desire   4.Public Desire   5.Gioseppo

8.Pantoful în V

Vrei să îți subțiezi vizbil linia picioarelor? În acest caz, această tendință este pentru tine. Fie că ești adepta tocurilor înalte sau a balerinilor, alege modelele care au tăietura vârfului în V. Pantofii de acest tip se potrivesc de minune cu pantalonii 3/4 sau o rochie midi.

1.Parfois   2.Answear   3.Pepe Jeans   4.Caprice   5.Vero Moda

9.Sneakerși din nou

Nu ies niciodată din modă, dar își schimbă forma în fiecare an. În această primăvară domină din nou sneakerșii cu talpa masivă și modelele anilor `90. Noutatea este, însă, schema de culori: pe lângă nuanțele nude și pastel, tendințele adaugă încă două culori contrastante, fie li se adaugă sclipici sau paiete. În acest fel, confortul sportiv se combină cu un stil fashion, iar pantofii sport ”urâți” nu mai sunt urâți ?.

1.Reebok   2.Fila   3.Puma   4.Bullboxer   5.Fila

Citește alte articole